Menu
Cosul tau de cumparaturi

Folie Imprimabilă DigitalLa fel ca folia termoadezivă, folia imprimabilă digitală este, de asemenea, o metodă concepută pentru imprimările prin print digital , se transferă termic pe țesături textile. Există însă o mare diferență: pe folia imprimabilă digitală putem imprima orice design, inclusiv imagini cu mai multe culori cu rezoluție ridicată.

Acest mod simplu și rapid de personalizare a cadourilor promoționale oferă, oportunitatea de a imprima elemente grafice complexe cu culori vii. În plus, ca majoritatea serviciilor noastre de transfer termic, folia imprimabilă digitală face posibilă personalizarea pe suprafețe neuniforme, precum și pe părți mai neobișnuite ale produselor, cum ar fi gulerul unei cămăși sau partea din spate a unei cravate.

Eliberează-ți creativitatea și lasă-ne să te ajutăm să găsești cele mai bune cadouri pentru a-ți perfecționa impactul eforturilor tale de marketing. Intră în contact cu forța noastră de vânzări profesionale și bucură-te de beneficiile produselor noastre promoționale de înaltă calitate și a tehnologiilor de personalizare eficiente.


Serigrafie CilindricaSingle-Pass Printing