Menu
Cosul tau de cumparaturi

Protecția datelor

Datele dvs. personale la SC Soluții În Afaceri WEDAS SRL


Prin interactiunea cu serviciile sau produsele SC Soluții În Afaceri WEDAS SRL este necesar să ne furnizați o serie de date personale care ne permit să vă oferim o experiență cât mai potrivită. Unele informații primite de la noi depind doar de acceptul dvs..

Sunteți permanent în control cu privire la modalitățile în care sunt prelucrate datele dvs. personale. Pentru a vă permite în mod concret să exercitați acest control, am pus în aplicare mai multe măsuri. În primul rând, am creat o Politică de prelucrare a datelor personale. Prin această, vă explicăm care sunt datele dvs. personale pe care le prelucrăm, în ce mod o facem, care sunt drepturile dvs. în legătură cu ele, precum și alte informații de interes pentru dvs..

De asemenea, am creat o Politică privind cookies. Cookie-urile sunt bucăți de informație despre dvs. sau modul dvs. de interacțiune cu wedas.ro, utilizate pentru pentru a vă asigura o experiența plăcută de navigare și pentru a oferi servicii online confortabile. Noi la Wedas respectăm drepturile dvs. cu privire la datele personale și suportăm exercitarea lor in cel mai scurt timp, conform legislației în vigoare.