Menu
Cosul tau de cumparaturi

Seturi Cadou

Pentru că știm cât de greu poate fi uneori să găsești un cadou potrivit angajaților tăi, ți-am pregătit câteva seturi, care cu siguranță vor fi apreciate de clienții sau angajații tăi.

Îți punem la dispoziție 13 seturi cu tematică diferită și la unele pachete poți să alegi chiar tu ce produs să conțină pachetul, sau ce culoare să aibă produsul dorit.

Anul acesta oferă cadouri deosebite și utile angajaților tăi!

Model: WE16025
Set cadou DRINK COFFEE include o cană NATUUR și o cafea ROASTY.Setul poate fi ambalată în ColorBOX FREDOX  natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX  natur personalizată prin aplicarea unor autocolant..
Model: WE16024
Set cadou DRINK TEA include o cană ceramică HAZY și un ceai FRUTTY. Setul poate fi ambalată în ColorBOX CIRIL  natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou CIRIL  natur personalizată prin aplicarea unor autocol..
Model: WE16022
“Singurul meu regret în viață este că nu am băut mai mult vin.” - Ernest HemingwaySetul WINE NOT include un pahar de vin MAENES și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio din 2022.Despre Rocc..
Model: WE06942
Setul VINBOX include un Tirbușon MIASS și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio din 2022. Setul este ambalat în Cutie VINBOX.Despre Roccamora: "Roccamora este un vin obț..
Model: WE06294
Set WINEWOOD ambalat în Cutie WINEWOOD din bambus cu 4 accesorii pentru servirea vinului (guler pentru sticlă, turnător, dop, tirbușon) și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio di..
Model: WE16007
Setul inculde cana NATUUR, o cutie cu waffles VAFLIS și un pachet de cafea ROASTY de 100gSetul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX alb sau n..
Model: WE16001
Setul inculde o cană HAZY și o miere LINDEN.Setul poate fi ambalat în ColorBOX CIRIL alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou CIRIL alb sau natur personalizată prin aplicarea unor&nbs..
Model: WE16011
Setul inculde o sticlă GLASSY, o miere LINDEN, un pachet de ceai FRUTTY și o lumânare TEPOR. Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX alb sau na..
Model: WE16012
SET cadou care include un notes FAVORITO, un pix SPEGY și un pendrive FEMI. Setul poate fi ambalat în ColorBOX AYIRA alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou AYIRA alb sau natur perso..
Model: WE16002
Setul include o mănușă termorezistentă COCTOR, un tocător SHIBA și o lingură din lemn BORKA.Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX alb&nb..
Model: WE16006
Set cadou pentru bărbați, care include o unealtă multifuncțională HAMMARE, o lanternă telescopică TELESKOOP, o cană cu carabină SUBMO și un breloc cu ruletă ROULET.Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehno..
Model: WE16004
Set cadou OFFICE, care include un carnețel A6 IRIS cu copertă din plută, o sticlă AKVO (500 ml) cu husă neopren și un pix MUNDU din bambus.Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau..
Afişare 1 - 12 din 46 (4 pagini)