Menu
Cosul tau de cumparaturi

Seturi cadou

Pentru că știm cât de greu poate fi uneori să găsești un cadou potrivit angajaților tăi, ți-am pregătit câteva seturi, care cu siguranță vor fi apreciate de clienții sau angajații tăi.

Îți punem la dispoziție 13 seturi cu tematică diferită și la unele pachete poți să alegi chiar tu ce produs să conțină pachetul, sau ce culoare să aibă produsul dorit.

Anul acesta oferă cadouri deosebite și utile angajaților tăi!

Model: WE16002
Set cadou, ideal pentru sărbătorile de iarnă, care include o mănușă termorezistentă, un set de 3 ghiveci din teracotă, o lingură pentru gătit, un tocător, o sacoșă pentru fructe sau legume și un set de ornamente de Crăciun din pâslă.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton. Personalizare prin..
Model: WE16006
Set cadou pentru bărbați, care include o unealtă multifuncțională, o lanternă, o cană colorată la alegere și un set de ornamente de Crăciun.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Personalizare printr-un autocolant pe cutie.Dimensiuni produs: 30x21x10cm..
Model: WE16004
Set cadou, care include un carnețel A6 cu copertă din plută, o sticlă pentru apă de 500 ml cu husă neopren, un pix din bambus și un set de ornamente de Crăciun din pâslă.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Personalizare printr-un autocolant pe cutie.Dimensiuni produs: 30x21x10cm..
Model: WE16008
Setul cadou WINTER conține un tocător în formă de brad, un termos și o pătură polară cu mai multe culori la alegere.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Personalizare printr-un autocolant pe cutie.Dimensiuni produs: 31x36x9..
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)