Menu
Cosul tau de cumparaturi

Umbrele

O zi oricat de mohorata poate fi inveselita cu o umbrela colorata. Lasa-ne sa-ti aducem o raza de soare intr-o zi ploioasa cu umbrelele noastre promotionale!

Aici vei gasi umbrele pliabile, umbrele clasice si elegante, pelerina de ploaie. Umbrelele se pot personalizare prin termotransfer, serigrafie sau prin sublimare.

Umbrelele personalizabile sunt cadouri corporate ideale pentru angajati si clienti. Pe langa faptul ca sunt utile tuturor intr-o zi ploioasa, au si un impact mare, deorece logoul companiei tale este vazut oriunde mergi.

Cumpara si tu umbrelele promotionale personalizate cu logoul companiei tale!

83% dintre consumatori apreciaza primirea unui produs promotional care contine si un mesaj publicitar (sursa: PPAI).

Model: WE10606
Umbrelă pliabilă cu husă asortată, cu mâner și vârf argintiu și deschidere manuală...
Model: WE10518
Umbrelă pliabilă telescopică într-o husă din nylon. Se deschide la apăsarea unui singur buton...
Model: WE10131
În zilele ploioase, cu siguranță vei atrage multe priviri cu umbrele personalizate. De ce să te limitezi la clasică umbrelă neagră?Umbrela automată cu tija și mânerul curbat din lemn,  disponibil în mai multe culori...
Model: WE10609
Umbrelă XL cu buton de deschidere automată. Personalizare prin termotransfer sau sublimare. Dimensiuni produs: diametru 130 cm Dimensiuni personalizare: 12 x 10 cm..
Geacă damă EUROPA Geacă damă EUROPA
Top Brand
Brand: Roly Model: WE01078
Geacă cu guler înalt si fermoar de aceeași culoare. Caracteristici:Glugă detașabilă pliată în interiorul gulerului cu sistem de închidere ariciBuzunare exterioare cu fermoar, clapă și cheițeDouă buzunare interioare cu ariciManșete reglabile cu închidere cu ariciGlugă detasabilă și buzunare exte..
Geacă unisex EUROPA Geacă unisex EUROPA
Top Brand
Brand: Roly Model: WE01077
Geacă cu guler înalt și fermoar de aceeași culoare.Caracteristici:Glugă detașabilă pliată în interiorul gulerului cu sistem de închidere ariciBuzunare exterioare cu fermoar, clapă și cheițeDouă buzunare interioare cu ariciManșete reglabile cu închidere cu ariciGlugă detasabilă și buzunare exterioare..
Brand: Sol`s Model: WE01002
Jachetă de ploaie cu fermoar și glugă integrată în guler, 100% rezistentă la apă. Jacheta are elastic la manșete și 2 buzunare laterale. Detalii produs:Rezistentă la apăRezistentă la vântMaterial moale și neted la atingere..
Model: WE10086
Umbrelă automată cu mâner din lemn și vârf metalic...
Model: WE10137
Umbrelă automată cu 8 panele colorate, tijă şi mâner curbat din lemn. Personalizare prin sublimare sau termotransfer. Dimensiuni produs: 83 × diametru 105 cm Dimensiuni personalizare: 20 × 15 cm..
Model: WE09070
Umbrela de plaja in husa transparenta.Personalizare prin termotransfer.Dimensiuni produs: diametru 145 × 170 cmDimensiuni personalizare: 10 × 10 cm..
Brand: Ferraghini Model: WE10225
Umbrelă pliabilă automată cu husă protectoare...
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)