Menu
Cosul tau de cumparaturi

Haine de lucru

Cauți haine de muncă de înaltă calitate? Dacă răspunsul tău este da, atunci ai ajuns pe site-ul potrivit!

Oferim cele mai bune și variate textile promoționale care vor asigura derularea muncii în siguranță.Bocanci BRIONI S1P Bocanci BRIONI S1P
Workwear
Model: WE21131
Încălțăminte de protecție din piele neagră cu guler căptușit pentru mai multă protecție și mai mult confort. Partea superioară: piele de vacă Talpa intermediară: otel Căptușeală: textil respirabil Talpă: PU / PE cu densitate dublă Caracteristici tehnice: S1P SRC • călcâi închis • caracteristi..
Cască HELMA Cască HELMA
NOU Workwear
Model: WE21521
Cască de protecție fără ventilație, realizată din polietilenă de înaltă densitate.Greutate: 350 gProtejează utilizatorul în caz de contact scurt, neintenționat, cu fire sub tensiune de până la • 440 V curent alternativ • Rezistentă la UVRezistentă la căldură de la -20°C până la +50°CBandă antitr..
Geacă EPSYLON Geacă EPSYLON
NOU Top Brand Workwear
Brand: Roly Model: WE21304
Geacă parka cu vizibilitate ridicată în combinație de două culori, cu glugă opțională și mâneci detașabile. Cu benzi reflectorizante la mâneci și pe corp Glugă cu margini fluor și reglabil cu șnur Două buzunare frontale și un buzunar pe piept, cu fermoar Marginea de jos elastică Manșete elastice ..
Jachetă ATLANTIC Jachetă ATLANTIC
Workwear
Model: WE21122
Jachetă de lucru din țesătură mixtă durabilă din polibumbac. Închidere prin fermoar și butoane ascunse Trei buzunare exterioare in față și două buzunare înguste pentru pixuri Guler înalt clasic și manșete elasticeA se spăla la sau sub 60°...
Mănuși DIFFER Mănuși DIFFER
Workwear
Model: WE21137
Mănuși cu căptușeală din poliester, cu acoperire din latex și manșetă elastică. Material: poliester Acoperire: latex bleumarin pe palmă Mărimi disponibile: 10..
Mănuși FASO Mănuși FASO
Workwear
Model: WE21141
Mănuși din piele de calitate superioară, confort și flexibilitate pentru lucrul precis în mediu uscat. Material: piele de bivol și cereale Manșetă: bandă elastică pentru încheietura mâinii în partea superioară Dimensiune: 9-11..
Mănuși PINTO Mănuși PINTO
Workwear
Model: WE21136
Mănuși de protecție din poliester și cu acoperire din poliuretan. Material: poliester Manșetă elastică Mărimi disponibile: 7-11..
Mănuși TANA Mănuși TANA
Workwear
Model: WE21135
Mănuși de bumbac de grădinărit cu manșetă elastică. Material: bumbac Acoperire: puncte negre din PVC pe ambele părți Mărimi disponibile: 10..
Pantaloni ATLANTIC Pantaloni ATLANTIC
Workwear
Model: WE21123
Pantaloni de lucru din țesătură mixtă durabilă din polibumbac. • Închidere cu fermoar ascuns • Țesătură îmbunătățită în zona genunchiului • 7 buzunare funcționale A se spăla la sau sub 60°...
Pantaloni SOAN Pantaloni SOAN
Top Brand Workwear
Brand: Roly Model: WE21301
Pantaloni de lucru în două culori cu benzi reflectorizante, pentru vizibilitate ridicată.Betelie elastică la spate.Două buzunare la spate cu clapetă și sistem deînchidere cu ariciDouă buzunare în față și două laterale tip burduf cu clapetă și sistem de închidere cu ariciA se spăla la sau sub 30°C...
Șalopetă ATLANTIC Șalopetă ATLANTIC
Workwear
Model: WE21124
Șalopetă de lucru din țesătură mixtă durabilă din polibumbac. Închidere cu fermoar ascuns Curele reglabile Țesătură îmbunătățită în zona genunchiului 8 buzunare funcționaleA se spăla la sau sub 60°...
Softshell ANTARES Softshell ANTARES
Top Brand Workwear
Brand: Roly Model: WE21303
Softshell bicolor, cu vizibilitate ridicată. Cu benzi reflectorizante la mâneci și pe corpCu guler înalt și fermoar central. Manșete reglabile cu scai. Elastic la interior în talie cu opritori pentru a se strânge pe corp. Trei buzunare la exterior, două laterale și una pe piept. Rezistent la apă ș..
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)