Menu
Cosul tau de cumparaturi

Haine de lucru

Cauți haine de muncă de înaltă calitate? Dacă răspunsul tău este da, atunci ai ajuns pe site-ul potrivit!

Oferim cele mai bune și variate textile promoționale care vor asigura derularea muncii în siguranță.Bocanci BRIONI S1P Bocanci BRIONI S1P
Workwear
Model: WE21131
Încălțăminte de protecție din piele neagră cu guler căptușit pentru mai multă protecție și mai mult confort. Partea superioară: piele de vacă Talpa intermediară: otel Căptușeală: textil respirabil Talpă: PU / PE cu densitate dublă Caracteristici tehnice: S1P SRC • călcâi închis • caracteristi..
Cască HELMA Cască HELMA
NOU Workwear
Model: WE21521
Cască de protecție fără ventilație, realizată din polietilenă de înaltă densitate.Greutate: 350 gProtejează utilizatorul în caz de contact scurt, neintenționat, cu fire sub tensiune de până la • 440 V curent alternativ • Rezistentă la UVRezistentă la căldură de la -20°C până la +50°CBandă antitr..
Geacă EPSYLON Geacă EPSYLON
NOU Workwear
Model: WE21304
Geacă parka cu vizibilitate ridicată în combinație de două culori. Greutate material: 400 g/m²Cu benzi reflectorizante la mâneci și pe corpGlugă opțională cu margini fluor și șnur reglabil cu opritoriBuzunar la piept cu fermoarDouă buzunare frontale ușor înclinateMarginea de jos elasticăManșe..
Jachetă ATLANTIC Jachetă ATLANTIC
Workwear
Model: WE21122
Jachetă din bumbac (35%) și poliester (65%)Greutate material: 245 g/m²Închidere prin fermoar și butoane ascunseTrei buzunare exterioare și buzunare pentru pixuriGuler clasic și manșete elastice Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL Personalizare prin broderie sau termotransfer...
Mănuși DIFFER Mănuși DIFFER
Workwear
Model: WE21137
Mănuși cu căptușeală din poliester, cu acoperire din latex și manșetă elastică. Material: poliester Acoperire: latex bleumarin pe palmă Mărimi disponibile: 10..
Mănuși FASO Mănuși FASO
Workwear
Model: WE21141
Mănuși din piele de calitate superioară, confort și flexibilitate pentru lucrul precis în mediu uscat. Material: piele de bivol și cereale Manșetă: bandă elastică pentru încheietura mâinii în partea superioară Dimensiune: 9-11..
Mănuși PINTO Mănuși PINTO
Workwear
Model: WE21136
Mănuși de protecție din poliester și cu acoperire din poliuretan. Material: poliester Manșetă elastică Mărimi disponibile: 7-11..
Mănuși TANA Mănuși TANA
Workwear
Model: WE21135
Mănuși de bumbac de grădinărit cu manșetă elastică. Material: bumbac Acoperire: puncte negre din PVC pe ambele părți Mărimi disponibile: 10..
Pantaloni ATLANTIC Pantaloni ATLANTIC
Workwear
Model: WE21123
Pantaloni de lucru din bumbac (35%) și poliester (65%). • Greutate material: 245 g/m² • Închidere cu fermoar ascuns • Țesătură îmbunătățită în zona genunchiului • Șapte buzunare funcționale Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL Personalizare prin termotransfer...
Pantaloni SOAN Pantaloni SOAN
Workwear
Model: WE21301
Pantaloni de lucru, cu vizibilitate ridicată. Betelie elastică la spate.Două buzunare la spate cu clapetă și sistem de închidere cu arici.Două buzunare în față și două laterale tip burduf cu clapetă și sistem de închidere cu arici • Pantalon în două culori cu benzi reflectorizante.Mărimi disponib..
Șalopetă ATLANTIC Șalopetă ATLANTIC
Workwear
Model: WE21124
Șalopetă de lucru din bumbac (35%) și poliester (65%)Greutate material: 245 g/m²Închidere cu fermoar ascunsCurele reglabileȚesătură îmbunătățită în zona genunchiuluiOpt buzunare funcționale Mărimi disponibile: S, M, L, XL, XXL Personalizare prin broderie sau termotransfer...
Softshell ANTARES Softshell ANTARES
Workwear
Model: WE21303
Softshell bicolor, cu vizibilitate ridicată.Greutate material: 320 g/m²Cu benzi reflectorizante la mâneci și pe corp.Cu guler înalt și fermoar central.Manșete reglabile cu scai.Elastic la interior în talie cu opritori pentru a se strânge pe corp. • Trei buzunare la exterior. Compoziție: Două str..
Afişare 1 - 12 din 16 (2 pagini)