Menu
Cosul tau de cumparaturi

Fun și Timp Liber

Colorate, distractive și complet personalizabile. De astfel de produse ai nevoie dacă vrei să te distrezi.

Fie că petreci o zi pe plajă, mergi la picnic sau dai o tură cu bicicleta, la noi gasești obiecte promoționale care te pot ajuta să te simți bine!

Descoperă obiectele noastre promoționale dedicate activităților de timp liber!

83% dintre consumatori apreciază primirea unui produs promoțional care conține și un mesaj publicitar (sursa: PPAI).

Evantai WENTY Evantai WENTY
Culori Noi
Model: WE09160
Evantai cu mâner din lemn și țesătură din poliester. ..
Model: WE09231
Ochelari de soare cu cu protecție UV400 și brațe din plută. ..
Model: WE09913
Brățară din silicon. Sunt realizate dintr-un material comod la purtare, ideale pentru diferite evenimente și campanii de marketing...
Model: WE09001
Brățară textilă cu inel de siguranță (închizătoare) din plastic. Este confecționată din material poliester. Poate fi personalizată (imprimată) full color.Brățarile textile pot fi folosite la orice eveniment: festivaluri, tabere, petreceri corporale etc.Brățară este rezistentă la uzură și la spălare...
Model: WE09758
Ochelari de soare Fresh Look cu rama de calitate si lentile cu filtru UV 400...
Model: WE09075
Bețe trekking pliabile din aluminiu cu sistem antișoc. Mâner ergonomic și curea de siguranță reglabilă. Utilizarea bețelor mărește siguranța, reduce solicitarea încheieturilor și implică partea superioară a corpului...
Saltea MONACO Saltea MONACO
OUTLET
Model: WE09878
Covoraș de plajă din stuf si poliester...
Bețe gonflabile HANGA Bețe gonflabile HANGA
OUTLET
Model: WE09395
Bețe gonflabile din material plastic pentru suporteri...
Model: WE09999
Brățară PICTA de identificare din hârtie sintetică printabilă, personalizabilă cu imprimantă laser. Pot fi personalizate full-color cu sigla și/sau mesajul dvs..Despre brățară PICTA:închizătoare pe bază de adeziv de unică folosințăbrățările sunt înseriatesunt confecționate din hârtie sinteticărapid ..
Model: WE09361
Brățară Tyvek din hârtie sintetică cu închizătoare pe bază de adeziv de unică folosință. Ideal pentru festivaluri și evenimente.Brățările de identificare se adaptează confortabil la orice dimensiune a mâinii, de care sunt prinse cu ajutorul unei benzi adezive securizate.Aceste brățări sunt fabricate..
Model: WE09277
Coș picnic pentru 4 persoane. Conținutul coșului: 4 pahare, 4 farfurii din porțelan, 4 șervețele din textil, set tacâmuri din 12 piese, solniță și piperniță, 3 compartimente pentru băuturi, tirbușon și compartiment frigorific. Personalizare prin gravură laser sau plăcuță din lemn gravat sau p..
Model: WE09077
Sort din material poliester 600D, 3 ustensile si manusa pentru gratar.Personalizare prin serigrafie sau termotransfer.Dimensiuni produs: 74 × 50 × 2 cmDimensiuni personalizare: 5 × 5 cm..
Afişare 1 - 12 din 60 (5 pagini)