Menu
Cosul tau de cumparaturi

Servicii de personalizare

Alături de vânzarea produselor promoționale, oferim și personalizarea obiectelor promoționale în cadrul atelierului propriu. Folosim 20 tehnologii de personalizare pentru ca design-ul tău să ajungă pe cât mai multe suprafețe și în cât mai multe forme.

Atelierul nostru este dotat cu multiple utilaje de brodat, mai multe categorii de printere (UV, solvent, sublimare, DTG, DTS, Laser), carusele serigrafice, utilaje de serigrafie plană, serigrafie cilindrică, tampograf, cuptoare pentru decalcomanie, gravatoare laser (Fyber și CO, sistem hibrid, clasic și galvo), prese termice (pentru tricouri, șepci, mingi de fotbal și pentru format mai mare), calandre, plottere, linie digitală pentru broșuri (printare-sortare-făltuire-capsare), automate de aplicat rașină pentru doming, fir cald pentru tăiere, mașini de cusut, mașini de surfilat. Toate astea într-un singur atelier.

Echipa noastră profesionistă are experiența și capacitatea pentru a gestiona orice fel de comandă. Contactează-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre și cum te putem ajuta cu ele.

Serigrafie CilindricaSingle-Pass Printing