Menu
Cosul tau de cumparaturi

Direct to Film (DTF)DTF (Direct to Film) este un proces prin care imaginea dorită se printează pe o folie de transfer, ulterior se transferă aceste printuri pe material textil sau alte substraturi folosind un mecanism de presare termică. În contrast cu metoda DTG, care funcționează doar pe materiale din bumbac, metoda DTF poate funcționa atât pe amestecuri de bumbac cât și pe poliester. În plus, imprimantele DTF pot lucra atât pe materiale de culoare închisă, cât și pe cele de culoare albă.

Technologia vă permite să imprimați un design pe un film în calitate fotografică, și să îl transferați direct pe suprafața dorită. Cerneala imprimantei DTF este special concepută pentru utilizarea în acest proces, folosind setările CMYK.

Dacă căutați o tehnologie de imprimare cu design-uri finale impecabile care sunt o reprezentare exactă a imaginii pe care ați dorit-o pe materialul textil, DTF este alegerea potrivită.Vopseaua utilizată în tehnologia DTF este certificată OEKO-TEX, fiind supusă unor teste riguroase împotriva unei liste de până la 350 de substanțe chimice toxice, pentru a se asigura că nu reprezintă o amenințare pentru sănătatea umană.

Serigrafie CilindricaSingle-Pass Printing