Menu
Cosul tau de cumparaturi

Cum cer ofertă?

Bună!
Hai să-ți explic în câțiva pași simpli cum poți cere o ofertă de preț
pentru personalizarea produselor selectate!


     Poți căuta produse de care ai nevoie, să alegi din ofertele noastre speciale sau dacă cauți idei pentru cadouri poți alege una din Seturile de Cadou cu produse atent selecționate de către colegii noștri. Nu uita că poți folosi și câteva filtre, dacă vrei să restrângi rezultatele căutării.


     Dacă ai ales produsul potrivit ție, te rugăm să selectezi culoareamărimea (acolo unde este cazul) și să precizezi cantitatea dorită.

Ai selectat detaliile? Super! Adaugă produsul în Coșul tău de Ofertă!


O să vezi câte produse ai în Coș aici sus.Înainte de a finaliza comanda, poți să modifici conținutul coșului dacă dorești, poți să actualizezi cantiatea sau să elimini produse în totalitate.

Te poți întreba, de ce nu văd prețul produselor? Explicația este una simplă: prețul final al unui produs depinde de cantitatea comandată, de tehnologia cu care se va face personalizarea dar și de câte culori are grafica ta. 


Totul corespunde cu dorințele tale? Treci mai departe ca să finalizezi comanda!


 IMPORTANT: Înainte să finalizezi comanda, va trebui să te loghezi dacă ai deja cont la noi, sau să te înregistrezi dacă ești client nou!

( În acest caz, bun venit la noi! ⊂(・ᵕ・⊂))


Ne ajută enorm dacă ne specifici în comentarii câte culori conține grafica care va ajunge pe produsele tale. O să putem colabora mai eficient și îți putem da o ofertă exactă mai repede dacă avem toate detaliile necesare!

Ultimul pas este să trimiți cererea prin Finalizarea Cererii de Ofertă     O persoană din echipa noastră de vânzări îți va prelua comanda și te va contacta în cel mai scurt timp posibil ori prin telefon ori prin e-mail.

Dacă ai nevoie de mai multe informații înainte să ne trimiți o cerere sau ai întrebări de orice fel în legătură cu produsele noastre sau tehnologiile cu care lucrăm, nu ezita să ne contactezi!