Menu
Cosul tau de cumparaturi

Casa si Cadouri

La noi poti personaliza oricare dintre produsele noastre, oferind astfel un cadou unic angajatilor sau persoanelor cei dragi.

Cadourile, in general, sunt vazute ca un act de bunavointa. Acest lucru este valabil si in afaceri. Companiile care dau cadouri corporative vor fi amintite si apreciate de clientii existenti si potentiali. Este un mod de a spune „multumesc” si poate fi, de asemenea, o modalitate de a promova  afacerea ta.

Surprinde-ti angajatii cu cadouri originale si interesante! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii!

79% din subiectii inclusi la sondaj au afirmat ca prefera mai mult sa faca afaceri cu companii care ofera cadouri promotionale.

Set cadou WARM UP Set cadou WARM UP
NOU HOT
Model: WE16015
SET cadou WARM care include un termos Yisel si o patura BERING +Personalizare printr-un autocolant pe cutie...
Miere Linden Miere Linden
NOU HOT
Model: WE06100
Miere în borcan (40g). Personalizare prin doming sau autocolant (28mm pe capac) ..
Pătură DAVOS Pătură DAVOS
NOU HOT
Model: WE09088
Pătură din polar de 280 gr/m2. Strânsă cu fundă și prevăzută cu o etichetă care poate fi imprimată.Personalizare prin: Broderie sau doming pe etichetă...
Model: WE16009
CHRISTMAS JOY este un set cadou de Crăciun, ideal pentru sărbătorile de iarnă.Set cadou, care include o cană ceramică de 300 ml, un carnețel, set suport din pâslă pentru pahar, o căciulă de Crăciun, un set de ciorapi de crăciun și un set cleme de Crăciun.Setul este ambalat în cutie de cadou din cart..
Model: WE16003
COFFEE LOVER este un set cadou de Crăciun ideal pentru servirea cafelei.Setul este format din: o cană termoizolantă de 400 de ml cu exterior din bambus, 100g cafea boabe , set de 3 șabloane pentru cafea și un set de ornamente de Crăciun din pâslă.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Perso..
Model: WE16002
Set cadou, ideal pentru sărbătorile de iarnă, care include o mănușă termorezistentă, un set de 3 ghiveci din teracotă, o lingură pentru gătit, un tocător, o sacoșă pentru fructe sau legume și un set de ornamente de Crăciun din pâslă.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton. Personalizare prin..
Model: WE16005
Set cadou, care include un portofel, o eșarfă din vâscoză, o umbrelă și un set de ornamente de Crăciun din pâslă.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Personalizare printr-un autocolant pe cutie.Dimensiuni produs: 290x210x100 mm..
Model: WE16006
Set cadou pentru bărbați, care include o unealtă multifuncțională, o lanternă, o cană colorată la alegere și un set de ornamente de Crăciun.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Personalizare printr-un autocolant pe cutie.Dimensiuni produs: 290x210x100 mm..
Model: WE16013
Set cadou, care include un powerbank wireless din bambus cu capacitate de 6000 mAh, o boxă portabilă cu bluetooth și corp ABS, o pereche de căști true-wireless, o ghirlandă luminoasă și un set de ornamente de Crăciun.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Personalizare printr-un autocolant ..
Model: WE16004
Set cadou, care include un carnețel A6 cu copertă din plută, o sticlă pentru apă de 500 ml cu husă neopren, un pix din bambus și un set de ornamente de Crăciun din pâslă.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Personalizare printr-un autocolant pe cutie.Dimensiuni produs: 290x210x100 mm..
Model: WE06906
Acest set ecologic conține un powerbank de 8000mAh cu înveliș din bambus, un termos cu filtru de ceai și înveliș bambus și ochelari cu aspect bambus. Personalizare prin autocolant (pe cutie) sau gravură laser pe produse. Dimensiuni produs: 25,5 × 26,2 × 7,5 cm Dimensiuni personalizare: 6 x 3 ..
Model: WE07168
Recipient whisky din oțel inoxidabil cu capacitate de 178 ml, cu 2 pahare şi pâlnie. Personalizare prin gravură laser, print UV sau decalcomanie. Dimensiuni produs: 18,8 × 17 × 4,4 cm Dimensiuni personalizare: 4 × 2,5 cm..
Afişare 1 - 12 din 165 (14 pagini)