Menu
Cosul tau de cumparaturi

Casă și Cadouri

La noi poți personaliza oricare dintre produsele noastre, oferind astfel un cadou unic angajaților sau persoanelor cei dragi.

Cadourile, în general, sunt văzute ca un act de bunăvoință. Acest lucru este valabil și în afaceri. Companiile care dau cadouri corporative vor fi amintite și apreciate de clienții existenți și potențiali. Este un mod de a spune „multumesc” și poate fi, de asemenea, o modalitate de a promova  afacerea ta.

Surprinde-ți angajații cu cadouri originale și interesante! Contactează-ne pentru mai multe informații!

79% din subiecții incluși la sondaj au afirmat că preferă mai mult să facă afaceri cu companii care oferă cadouri promotionale.

Model: WE06103
Felicitare cu o floare din lemn la alegere (narcisă, ghiocel, lalea) decupat cu laser.Personalizare prin Print Digital...
Model: WE06002
Puzzle din ciocolată cu până la 9 cuburi de ciocolată DELICE pe o bază din carton. Piesele din ciocolată pot forma o imagine ca un puzzle sau fiecare ciocolată poate fi personalizată separat cu brandul tău. Baza din carton poate fi printat pe ambele fețe cu o grafică sau un mesaj...
Set cadou DELICATE Set cadou DELICATE
NOU HOT
Model: WE16018
Setul include un cârlig de geantă ROSE HILL o oglindă de buzunar PLUMIAX, un borcan cu bomboane CHOCKY o felicitare cu o floare din lemn.Setul poate fi ambalat în ColorBOX AYIRA alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de ..
Set cadou RETREAT Set cadou RETREAT
NOU HOT
Model: WE16017
Setul include 5 bombe de baie efervescentă, o lumânare TEPOR, un borcan cu bomboane CHOCKY și o felicitare cu o floare din lemnSetul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cut..
Model: WE06515
Ceas de birou din plastic cu display LED, termometru şi încărcător wireless, compatibil doar cu telefon cu funcţie QI (încărcare wireless)...
Model: WE16025
Set cadou DRINK COFFEE include o cană NATUUR și o cafea ROASTY.Setul poate fi ambalată în ColorBOX FREDOX  natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX  natur personalizată prin aplicarea unor autocolant..
Model: WE16024
Set cadou DRINK TEA include o cană ceramică HAZY și un ceai FRUTTY. Setul poate fi ambalată în ColorBOX CIRIL  natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou CIRIL  natur personalizată prin aplicarea unor autocol..
Model: WE06448
Cutie muzicală de Crăciun din lemn, mecanism manual. Redă melodia clasică "We wish you a merry christmas". Doar învârteți manivela și muzica va începe să cânte. Nu sunt necesare baterii.Lemnul este un produs natural, pot exista ușoare variații de culoare și dimensiune între articole, care pot afecta..
Model: WE16022
“Singurul meu regret în viață este că nu am băut mai mult vin.” - Ernest HemingwaySetul WINE NOT include un pahar de vin MAENES și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio din 2022.Despre Rocc..
Model: WE06942
Setul VINBOX include un Tirbușon MIASS și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio din 2022. Setul este ambalat în Cutie VINBOX.Despre Roccamora: "Roccamora este un vin obț..
Model: WE06294
Set WINEWOOD ambalat în Cutie WINEWOOD din bambus cu 4 accesorii pentru servirea vinului (guler pentru sticlă, turnător, dop, tirbușon) și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio di..
Model: WE16002
Setul include o mănușă termorezistentă COCTOR, un tocător SHIBA și o lingură din lemn BORKA.Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX alb&nb..
Afişare 1 - 12 din 174 (15 pagini)