Menu
Cosul tau de cumparaturi

Casă și Cadouri

La noi poți personaliza oricare dintre produsele noastre, oferind astfel un cadou unic angajaților sau persoanelor cei dragi.

Cadourile, în general, sunt văzute ca un act de bunăvoință. Acest lucru este valabil și în afaceri. Companiile care dau cadouri corporative vor fi amintite și apreciate de clienții existenți și potențiali. Este un mod de a spune „multumesc” și poate fi, de asemenea, o modalitate de a promova  afacerea ta.

Surprinde-ți angajații cu cadouri originale și interesante! Contactează-ne pentru mai multe informații!

79% din subiecții incluși la sondaj au afirmat că preferă mai mult să facă afaceri cu companii care oferă cadouri promotionale.

Model: WE06104
Borcan din sticlă cu bomboane, aproximativ 40 de grame, cu capac metalic...
Model: WE06043
Ceas de birou din bambus, cu încărcător wireless, cu display LED. Caracteristici: oră, dată, alarmă și temperatură. Conexiune tip C, cablu de încărcare inclus...
Model: WE06515
Ceas de birou din plastic cu display LED, termometru şi încărcător wireless, compatibil doar cu telefon cu funcţie QI (încărcare wireless)...
Model: WE16025
Set cadou DRINK COFFEE include o cană NATUUR și o cafea ROASTY.Setul poate fi ambalată în ColorBOX FREDOX  natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX  natur personalizată prin aplicarea unor autocolant..
Model: WE16024
Set cadou DRINK TEA include o cană ceramică HAZY și un ceai FRUTTY. Setul poate fi ambalată în ColorBOX CIRIL  natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou CIRIL  natur personalizată prin aplicarea unor autocol..
Model: WE06448
Cutie muzicală de Crăciun din lemn, mecanism manual. Redă melodia clasică "We wish you a merry christmas". Doar învârteți manivela și muzica va începe să cânte. Nu sunt necesare baterii.Lemnul este un produs natural, pot exista ușoare variații de culoare și dimensiune între articole, care pot afecta..
Model: WE16022
“Singurul meu regret în viață este că nu am băut mai mult vin.” - Ernest HemingwaySetul WINE NOT include un pahar de vin MAENES și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio din 2022.Despre Rocc..
Model: WE06942
Setul VINBOX include un Tirbușon MIASS și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio din 2022. Setul este ambalat în Cutie VINBOX.Despre Roccamora: "Roccamora este un vin obț..
Model: WE06294
Set WINEWOOD ambalat în Cutie WINEWOOD din bambus cu 4 accesorii pentru servirea vinului (guler pentru sticlă, turnător, dop, tirbușon) și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio di..
Model: WE16002
Setul include o mănușă termorezistentă COCTOR, un tocător SHIBA și o lingură din lemn BORKA.Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX alb&nb..
Model: WE16006
Set cadou pentru bărbați, care include o unealtă multifuncțională HAMMARE, o lanternă telescopică TELESKOOP, o cană cu carabină SUBMO și un breloc cu ruletă ROULET.Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehno..
Model: WE16004
Set cadou OFFICE, care include un carnețel A6 IRIS cu copertă din plută, o sticlă AKVO (500 ml) cu husă neopren și un pix MUNDU din bambus.Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau..
Afişare 1 - 12 din 176 (15 pagini)