Menu
Cosul tau de cumparaturi

Casa si Cadouri

La noi poti personaliza oricare dintre produsele noastre, oferind astfel un cadou unic angajatilor sau persoanelor cei dragi.

Cadourile, in general, sunt vazute ca un act de bunavointa. Acest lucru este valabil si in afaceri. Companiile care dau cadouri corporative vor fi amintite si apreciate de clientii existenti si potentiali. Este un mod de a spune „multumesc” si poate fi, de asemenea, o modalitate de a promova  afacerea ta.

Surprinde-ti angajatii cu cadouri originale si interesante! Contacteaza-ne pentru mai multe informatii!

79% din subiectii inclusi la sondaj au afirmat ca prefera mai mult sa faca afaceri cu companii care ofera cadouri promotionale.

Model: WE13903
Setul conține 4 ornamente din lemn.Dimensiuni produs: ~ 10 x 7 cmDimensiuni personalizare: 3 x 3 cm..
Model: WE16019
Setul include o mănușă termorezistentă, un set de 3 ghiveci din teracotă, un cronometru din plastic în formă de ou, un tocător din bambus în formă de pui și o lingură din lemn pentru gătit.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Produsele din set se pot personal..
Model: WE16020
Setul include o cană Sublimatt, un pachet de ceai Frutty și o miere Linden.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Produsele din set se pot personaliza cu ajutorul tehnologiilor specifice fiecărui produs, iar cutia prin aplicarea unor autocolante cu sigla și forma dorită...
Model: WE13901
Setul conține 5 ciocolate Delice.Cutia este personalizată prin print digital...
Set cadou DELICATE Set cadou DELICATE
NOU HOT
Model: WE16018
Setul include un cârlig de geantă Rose Hill, o oglindă de buzunar Plumiax, un ghiveci Sunflower, Poppy sau Forget Me Not, felicitare cu o floare din lemn și cu o ciocolată Delice.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Produsele din set se pot personaliza cu ajutorul tehnologiilor specifice ..
Set Cadou SELFCARE Set Cadou SELFCARE
NOU HOT
Model: WE16017
Setul include 5 bombe de baie efervescentă, o cutie de bijuterii, o lumânare Tepor și 5 ciocolate Delice.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Produsele din set se pot personaliza cu ajutorul tehnologiilor specifice fiecărui produs, iar cutia prin aplicarea unor autocolante cu sigla și for..
Set cadou TENDER Set cadou TENDER
NOU HOT
Model: WE16016
Setul include un ursuleț pluș Theodor, un balsam Gloss, o eșarfă Huivi, felicitare cu o floare din lemn și cu o ciocolată Delice.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Produsele din set se pot personaliza cu ajutorul tehnologiilor specifice fiecărui produs, iar cutia prin aplicarea unor aut..
Set cadou WARM UP Set cadou WARM UP
NOU HOT
Model: WE16015
Setul include un termos Yisel si o pătură BERING.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Produsele din set se pot personaliza cu ajutorul tehnologiilor specifice fiecărui produs, iar cutia prin aplicarea unor autocolante cu sigla și forma dorită...
Miere Linden Miere Linden
NOU HOT
Model: WE06100
Miere în borcan (40g)...
Pătură DAVOS Pătură DAVOS
NOU HOT
Model: WE09088
Pătură din polar, strânsă cu fundă și prevăzută cu o etichetă care poate fi imprimată...
Model: WE16003
Setul include o cană termoizolantă de 400 de ml cu exterior din bambus, 100g cafea boabe.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Produsele din set se pot personaliza cu ajutorul tehnologiilor specifice fiecărui produs, iar cutia prin aplicarea unor autocolante cu sigla și forma dorită...
Model: WE16002
Setul include o mănușă termorezistentă, un set de 3 ghiveci din teracotă, o lingură pentru gătit din bambus, un tocător și o sacoșă pentru fructe sau legume.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton. Produsele din set se pot personaliza cu ajutorul tehnologiilor specifice fiecărui produs, iar ..
Afişare 1 - 12 din 167 (14 pagini)