Menu
Cosul tau de cumparaturi

SerigrafieSerigrafia este o metodă populară pentru personalizarea produselor promoționale. Această tehnică de imprimare implică utilizarea unui șablon pentru a aplica cerneală pe produs printr-un ecran de plasă. Cerneala este apoi solidificată pentru a se asigura că rămâne durabilă.

Noi la Wedas oferim servicii de serigrafie de înaltă calitate pentru o gamă largă de produse promoționale, inclusiv tricouri, hanorace, sacoșe de hârtie sau textile și multe altele. Sistemul nostru de mașini profesionale și echipa noastră experimentată asigură faptul că comanda ta va fi finalizată cu precizie și în timp record.

Ne place să lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a le asigura că design-urile sunt reproduse cu precizie și că produsul final îndeplinește așteptările lor. Procesul nostru de serigrafie este foarte personalizabil și ne permite să imprimăm multiple culori și să obținem design-uri complexe, chiar și în cazul comenzilor cu cantități mari.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe despre cum te putem ajuta să personalizezi produsele promoționale cu serigrafie.

Serigrafie CilindricaSingle-Pass Printing