Menu
Cosul tau de cumparaturi

Geci, Jachete, Veste

Ai nevoie de jachete, veste sau geci personalizabile, dar care să se potrivească între ele?

Îți oferim o gamă largă, cu multiple culori și mărimi, modele de dame și bărbați, deci ai de unde alege. 

Avem geci personalizabile de iarnă, toamnă și primăvară, de la softshell până la material polar, alegi ce ți se potrivește!


Trimite-ne o cerere de ofertă, sau dacă nu ai găsit ce ți-ai imaginat, verifică și cataloagele noastre promoționale de pe site. Produsele afișate sunt pe stoc și pot ajunge la tine mai repede, dar dacă nu e grabă, te putem servi și din cataloagele partenerilor noștri.

Brand: Sol`s Model: WE01104
Geacă softshell compusă din 3 straturi cu glugă și căptușeală din micropolar. Materialul este respirabil, rezistent la vânt, impermeabil și elastic. ..
Brand: Sol`s Model: WE01602
Geacă unisex softshell compusă din 3 straturi cu glugă și căptușeală din micropolar. Materialul este respirabil, rezistent la vânt, impermeabil și elastic. ..
Geacă damă BIONIC Geacă damă BIONIC
Top Brand
Brand: Russell Model: WE01411
Geacă damă softshell compusă din 3 straturi cutalie şi manşete reglabile, țesătură hidrofobă cufinisaj DWR (rezistentă la apă și vânt).• Impermeabilitate: 5000 mm (materialul este tratathidrofob, nu permite pătrunderea apei)• Respirabilitate: 5000 g/m2/ 24 ore• Protecție vânt• Tratată cu BIONIC-Fini..
Geacă damă NEBRASKA Geacă damă NEBRASKA
Top Brand
Brand: Roly Model: WE01437
Geacă pentru damă softshell compusă din 2 straturi. Trei buzunare exterioare cu fermoar asortat și cheiță. Căptușeală interioară din material polar. Rezistent la apă și vânt...
Geacă NEBRASKA Geacă NEBRASKA
Top Brand
Brand: Roly Model: WE01436
Geacă unisex softshell compusă din 2 straturi.Trei buzunare exterioare cu fermoar asortat șicheiță. Căptușeală interioară din material polar. Rezistent la apă și vânt. ..
Geacă unisex BIONIC Geacă unisex BIONIC
Top Brand
Brand: Russell Model: WE01410
Geacă unisex softshell compusă din 3 straturi cutalie şi manşete reglabile, țesătură hidrofobă cufinisaj DWR (rezistentă la apă și vânt).• Impermeabilitate: 5000 mm (materialul este tratathidrofob, nu permite pătrunderea apei)• Respirabilitate: 5000 g/m2/ 24 ore• Protecție vânt• Tratată cu BIONIC-Fi..
Jachetă damă polar LUCIANE Jachetă damă polar LUCIANE
Top Brand
Brand: Roly Model: WE01196
Jachetă polar, cu guler înalt, mânecă lungă și etichetă detașabilă. Trei buzunare exterioare cu fermoar asortat și cheiță într-o culoare de contrast. Cusături laterale și pe piept. ..
Jachetă polar LUCIANE Jachetă polar LUCIANE
Top Brand
Brand: Roly Model: WE01195
Jachetă polar, cu guler înalt, mânecă lungă și etichetă detașabilă. Trei buzunare exterioare cu fermoar asortat și cheiță într-o culoare de contrast. ..
Vestă damă OSLO Vestă damă OSLO
Top Brand
Brand: Roly Model: WE01093
Vesta OSLO este o vestă umplută cu puf cu textură de pene.Fermoar inversat în aceeași nuanță, 2 buzunare laterale cu fermoar, 2 buzunare interioare, sac pentru depozitare.Rezistentă la apă și vânt.Acest produs are și model unisex. Detalii despre varianta unisex găsiți aici...
Vestă OSLO Vestă OSLO
Top Brand
Brand: Roly Model: WE01092
Vesta OSLO este o vestă umplută cu puf cu textură de pene. Fermoar inversat în aceeași nuanță, 2 buzunare laterale cu fermoar, 2 buzunare interioare, sac pentru depozitare.Rezistentă la apă și vânt.Acest produs are și model de damă. Detalii despre varianta de damă găsiți aici...
Jachetă damă GLASGOW Jachetă damă GLASGOW
Top Brand
Brand: Roly Model: WE01051
Jachetă anti-vânt din material tehnic lejer:1. Guler cu material respirabil în interior, cu bandă pentru acoperirea cusăturilor.2. Fermoar inversat cu elemente reflectorizante, protector pentru bărbie și cheiță.3. Mâneci raglan.4. Material respirabil la subraț.5. Buzunare în față cu fermoar.6. Model..
Jachetă GLASGOW Jachetă GLASGOW
Top Brand
Brand: Roly Model: WE01050
Jachetă anti-vânt din material tehnic lejer:1. Guler cu material respirabil în interior, cu bandă pentru acoperirea cusăturilor.2. Fermoar inversat cu elemente reflectorizante, protector pentru bărbie și cheiță.3. Material respirabil la subraț.4. Buzunare în față cu fermoar.5. Buzunar interior pentr..
Afişare 1 - 12 din 31 (3 pagini)