Menu
Cosul tau de cumparaturi

Livrare

Bună!
Mai jos o găsești câteva informații despre modul în care îți putem livra comanda. Informații generale

Produsele sunt livrate din depozitul nostru din Cluj-Napoca, unde avem mai mult de 1300 de produse cu peste 10.000 de opțiuni (culori, mărimi, etc.).
În cazul în care dorești produse din stocul furnizorilor noștri, ele vin cu frecvență săptămânală din depozitele partenerilor noștri.
Confirmarea plății, dar și informații cu privire la costul transportului le vei primi pe email.


Modalități de Livrare

Poți opta să ridici comanda personal, din punctul nostru de lucru din Cluj-Napoca sau să primești comanda prin curier
Firma noastră colaborează cu firmele de curierat Fan curier, FedEx și Pallex. În același timp produsele pot fi expediate și prin intermediul altor firme de curierat, la comanda clientului.Costul Livrării

Costurile de transport sunt suportate de către client. Informații cu privire la costul transportului le vei primi pe e-mail de la agentul de vânzări. Acest cost se schimbă în funcție de greutate, dimensiune și de numărul de kilometri.


Termenul de transport

Termenul de transport este calculat din data în care îți confirmăm comanda, iar aceasta poate varia în funcție de modalitatea de plată aleasă dar și de produsele alese.
Comenzile cu produse fără personalizare confirmate până la ora 14:00 se expediază în aceeași zi, iar cele confirmate după ora 14:00 vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare. Dacă o comandă a fost confirmată vineri după ora 14:00, comanda se va expedia Luni. (sau în prima zi lucrătoare în caz de zile libere legale)


Dacă ai nevoie de mai multe informații despre livrare sau ai întrebări de orice fel în legătură cu produsele noastre sau tehnologiile cu care lucrăm, nu ezita să ne contactezi!