Menu
Cosul tau de cumparaturi

Hanorace

La noi găsești cele mai confortabile hanorace. Fie vorba de un hoodie personalizat pentru un teambuilding, sau pentru munca de zi cu zi, poți alege din culori și modele diferite.

Personalizarea hanoracelor - sau a hoodie-urilor, cum se numesc mai nou - a crescut foarte mult în ultimii ani, de ce?

Pentru că angajații poatră mai des un hoodie personalizat, versus un tricou. Tricourile își au rolul lor, și sunt și ele în inima noastră, dar dacă e vorba să ajungă departe logo-ul, sau brand-ul, hanoracul poate fi răspunsul potrivit.


Alege modelele tale preferate și trimite-ne o cerere de ofertă!

Hanorac unisex BADET Hanorac unisex BADET
Top Brand
Brand: Roly Model: WE01058
Hanorac unisex cu buzunar cangur, guler încrucișat și șnur colorat. Personalizare prin broderie sau termotransfer...
Hanorac damă VELETA Hanorac damă VELETA
NOU Top Brand
Brand: Roly Model: WE01425
Hanorac damă cu glugă, fermoar și buzunar. Eticheta este detașabilă.Acest produs are și model unisex. Detalii despre varianta unisex găsiți aici...
Hanorac unisex MONTBLANC Hanorac unisex MONTBLANC
NOU Top Brand
Brand: Roly Model: WE01421
Hanorac unisex cu glugă, fermoar și buzunar. Eticheta este detașabilă.Acest produs are și model de damă. Detalii despre varianta de damă găsiți aici...
Hanorac cu glugă CLASSIC Hanorac cu glugă CLASSIC
Top Brand
Brand: Fruit of the Loom Model: WE01208
Hanorac Fruit of the Loom cu buzunar cangur, glugă căptușita și șnur colorat. Un hanorac vătuit, cu un design simplu, perfect pentru zilele din anotimpul rece.Caracteristici:Șnur la glugă în culoarea hanoraculuiMâneci raglanfir Belcoro®, care face ca țesătura să fie moale și potrivită pentru persona..
Hanorac damă cu glugă CLASSIC Hanorac damă cu glugă CLASSIC
Top Brand
Brand: Fruit of the Loom Model: WE01038
Hanorac Fruit of the Loom cu buzunar cangur, gluga căptușita și șnur colorat. Un hanorac vătuit, cu un design simplu, perfect pentru zilele din anotimpul rece.Caracteristici:Șnur la gluga in culoarea hanoraculuiManeci raglanfir Belcoro®, care face ca țesătura sa fie moale si potrivita pentru persona..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)