Menu
Cosul tau de cumparaturi

Accesorii pentru bucătărie

Toată lumea are nevoie de accesorii de bucătărie în jurul casei, așa ca de ce să nu pui sigla companiei tale pe aceste articole și sa îți mărești expunerea brandului tău? 

La Wedas gasești o selecție variată din care poți alege, cum ar fi: sorturi și manuși de bucătărie personalizabile, tocătoare de diferite forme și mărimi, seturi pentru pizza și cașcaval, etc. Alături de vânzarea produselor promoționale, oferim și perzonalizarea obiectelor promoționale în cadrul atelierului propriu.

Fără îndoială, materialele și articolele promoționale pentru bucătărie sunt utile în orice gospodărie și vor fi folosite des. Alege din selecția noastră și cere o ofertă de preț!

Iată câteva idei de obiecte promoționale pentru acasă!

91% dintre consumatori au cel puțin un obiect promoțional în bucătărie (Sursa: Relevant Insight).

Model: WE06294
Set WINEWOOD ambalat în Cutie WINEWOOD din bambus cu 4 accesorii pentru servirea vinului (guler pentru sticlă, turnător, dop, tirbușon) și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio di..
Model: WE06293
Cutie din bambus pentru o sticlă de vin și 4 accesorii pentru servirea vinului. Cu un guler pentru sticlă, un turnător, un dop și un tirbușon, acest set asigură acesoriile perfecte pentru degustarea vinului...
Model: WE06825
Lingură din lemn pentru gătit. ..
Set TREFOR Set TREFOR
OUTLET
Model: WE06141
Ustensile sub forma unui cuțit de buzunar, cu posibilitatea de a-l folosi ca trei ustensile independente. ..
Model: WE06313
Caserolă din oțel inoxidabil, cu capac din bambus, cuțit, furculiță și lingură, precum și o bandă pentru închidere...
Model: WE09077
Sort din material poliester 600D, 3 ustensile si manusa pentru gratar.Personalizare prin serigrafie sau termotransfer.Dimensiuni produs: 74 × 50 × 2 cmDimensiuni personalizare: 5 × 5 cm..
Model: WE06388
Tocător din lemn cu un cuțit...
Model: WE06421
Cântar digital de bucătărie cu platformă de cântărire din bambus. Capacitate: 5 kg, gradare 1 g, unități de măsurare: kg / g / oz. Cu indicator ml. Funcționează cu 2 baterii AAA...
Model: WE06835
Caserolă din sticlă cu capac din bambus  și curea flexibilă din silicon...
Model: WE06587
Râșniță din sticlă cu mecanism din ceramică...
Model: WE06787
Set de tacâmuri din bambus, portabile și reutilizabile, în sacoșă din pânză. Include un cuțit, o furculiță și o lingură. ..
Model: WE06563
Solniță și piperniță din oțel inoxidabil, cu râșniță din cercamică. Personalizare prin gravură laser...
Afişare 1 - 12 din 56 (5 pagini)