Menu
Cosul tau de cumparaturi

Festivaluri

Festivalurile oferă firmelor și asociațiilor posibilitatea de a-și promova imaginea sau a-și întări reputația. Îți recomand articole promoționale pe care le puteți oferi publicului țintă în cadrul evenimentului.

Model: WE09999
Brățară PICTA de identificare din hârtie sintetică printabilă, personalizabilă cu imprimantă laser. Pot fi personalizate full-color cu sigla și/sau mesajul dvs..Despre brățară PICTA:închizătoare pe bază de adeziv de unică folosințăbrățările sunt înseriatesunt confecționate din hârtie sinteticărapid ..
Model: WE09001
Brățară textilă cu inel de siguranță (închizătoare) din plastic. Este confecționată din material poliester. Poate fi personalizată (imprimată) full color.Brățarile textile pot fi folosite la orice eveniment: festivaluri, tabere, petreceri corporale etc.Brățară este rezistentă la uzură și la spălare...
Model: WE02002
Breloc din material textil cu carabină metalică. Personalizare prin sublimare...
Model: WE02001
Date tehnice:lățimea existentă: 20 mmpersonalizare prin sublimarese pot personaliza grafici diferite pe cele două fețe ale șnuruluiOferta pentru șnururi este valabilă în funcție de accesorii dorite și numărul comandat. Vă rugăm să specificați ce fel de accesorii și câte bucăți doriți!Accesorii dispo..
Tricou damă VALUEWEIGHT T Tricou damă VALUEWEIGHT T
Top Brand
Brand: Fruit of the Loom Model: WE01046
Tricou Fruit of the Loom în diferite culori, cu mânecă scurtă și gât rotund. Croiala clasică, fără cusături laterale...
Tricou unisex VALUEWEIGHT T Tricou unisex VALUEWEIGHT T
Top Brand
Brand: Fruit of the Loom Model: WE01036
Tricou Fruit of the Loom în diferite culori, cu mânecă scurtă și gât rotund. Croiala clasică, fără cusături laterale...
Model: WE04349
Baterie externă de 6000 mAh, cu carcasă din bambus, cablu type C și indicator nivel de încarcare...
Model: WE07049
Bidon de apă din aluminiu (800ml) cu carabină. ..
Model: WE07488
Cană robustă, fabricată din oțel inoxidabil, cu capacitate de 300ml. Personalizare prin gravură laser sau decalcomanie. Dimensiuni produs: 8,8 x diametru 7,5 cm Dimensiuni personalizare: 4 x 4 cm..
Model: WE02515
Husă din plastic transparent. Se poate combina cu lanyard. Personalizare prin inserție de hârtie.Husa plastic este disponibilă și în mărimea S și mărimea L...
Model: WE06088
Magnet de frigider cu desfăcător sticlă din bambus, ce poate fi folosit și ca suport de pahar...
Model: WE09101
Ochelari de soare cu design clasic, finisaj negru mat și lentile cu oglindă. Protecție UV400. Personalizare prin tampografie sau print UV pe brațul ramei. Dimensiuni produs: 14,5 x 3,2 x 4,9 Dimensiuni personalizare: 3,5 x 1 cm..
Afişare 1 - 12 din 70 (6 pagini)