Menu
Cosul tau de cumparaturi

Seturi Cadou

În această categorie, poți găsi toate seturile noastre de cadouri, pregătite cu produse selectate pentru nevoi și ocazii specifice, pentru a-ți facem munca mai ușoară în găsirea setului de cadou perfecte pentru colegii, partenerii sau clienții tăi.

Ai o idee proprie? Perfect! Selectează produsele și găsești o ambalare personalizată aici!

Model: WE16025
Set cadou DRINK COFFEE include o cană NATUUR și o cafea ROASTY.Setul poate fi ambalată în ColorBOX FREDOX  natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX  natur personalizată prin aplicarea unor autocolant..
Model: WE16024
Set cadou DRINK TEA include o cană ceramică HAZY și un ceai FRUTTY. Setul poate fi ambalată în ColorBOX CIRIL  natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou CIRIL  natur personalizată prin aplicarea unor autocol..
Model: WE16022
“Singurul meu regret în viață este că nu am băut mai mult vin.” - Ernest HemingwaySetul WINE NOT include un pahar de vin MAENES și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio din 2022.Despre Rocc..
Model: WE06942
Setul VINBOX include un Tirbușon MIASS și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio din 2022. Setul este ambalat în Cutie VINBOX.Despre Roccamora: "Roccamora este un vin obț..
Model: WE06294
Set WINEWOOD ambalat în Cutie WINEWOOD din bambus cu 4 accesorii pentru servirea vinului (guler pentru sticlă, turnător, dop, tirbușon) și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio di..
Model: WE16007
Setul inculde cana NATUUR, o cutie cu waffles VAFLIS și un pachet de cafea ROASTY de 100gSetul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX alb sau n..
Model: WE16001
Setul inculde o cană HAZY și o miere LINDEN.Setul poate fi ambalat în ColorBOX CIRIL alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou CIRIL alb sau natur personalizată prin aplicarea unor&nbs..
Model: WE16011
Setul inculde o sticlă GLASSY, o miere LINDEN, un pachet de ceai FRUTTY și o lumânare TEPOR. Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX alb sau na..
Model: WE16012
SET cadou care include un notes FAVORITO, un pix SPEGY și un pendrive FEMI. Setul poate fi ambalat în ColorBOX AYIRA alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou AYIRA alb sau natur perso..
Model: WE16002
Setul include o mănușă termorezistentă COCTOR, un tocător SHIBA și o lingură din lemn BORKA.Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX alb&nb..
Model: WE16006
Set cadou pentru bărbați, care include o unealtă multifuncțională HAMMARE, o lanternă telescopică TELESKOOP, o cană cu carabină SUBMO și un breloc cu ruletă ROULET.Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehno..
Model: WE16004
Set cadou OFFICE, care include un carnețel A6 IRIS cu copertă din plută, o sticlă AKVO (500 ml) cu husă neopren și un pix MUNDU din bambus.Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau..
Afişare 1 - 12 din 50 (5 pagini)