Menu
Cosul tau de cumparaturi

Single-Pass Printing


Single-Pass Printing este una dintre cele mai recente tehnologii de imprimare, oferind printuri de calitate la viteze foarte mari.

În utilaj este un cap de printare care tipărește întreaga grafică într-un singur pas, în timp ce produsul trece sub unitatea centrală, pe o bandă rulantă. Acest lucru duce la tipărirea imediată a imaginii finale, fără ca banda rulantă să se oprească sau să încetinească, în timp ce obiectul trece prin printer.

Tehnologia Single-Pass Printing evidențiază avantajele timpilor de imprimare rapizi fără a sacrifica calitatea. O singură trecere a materialului sub printhead-ul aplică cerneală fin pe material, oferind culori bogate, calitate înaltă și uscare rapidă.

Cu această tehnologie se pot personaliza sacoșe de hârtie, cutii din carton, suporturi de pahare din carton, carnețele cu copertă din carton, cutii de vin și aproape orice produs cu o suprafață plană din carton sau lemn netratat cu condiția ca suprafața să fie suficient de absorbantă pentru ca cerneala să poată pătrundă în material.

Serigrafie Cilindrica