Menu
Cosul tau de cumparaturi

Protecție COVID-19

Este în regulă să-ți faci griji din cauza noului coronavirus, greșit este să nu faci nimic pentru a te proteja pe tine si pe cei din jur. 

Sunt multe posibilități să reduci șansele de infectare, cum ar fi: purtarea măștilor de protecție, dezinfectarea mâinilor și a suprafețelor, păstrarea distanței sociale, etc.

La Wedas găsești produse care te vor ajuta să lupți împotriva virusului COVID19, cum ar fi: măști personalizabile, spray și gel dezinfectant, șervețele umede, mănuși de unică folosință, etc.

Acestea sunt genul de produse pe care toată lumea dorește să le păstreze, pentru că în momentul de față sunt foarte căutate. Angajații / clienții când folosesc produsul primit de la tine, îți vor vedea logo-ul  firmei și își vor aminti că angajatorului îi pasă de ei.

Pix PERO Pix PERO
Best Deal
Model: WE05951
Pix din ABS, cu corp antibacterian și mină albastră. Conține un aditiv special (nano - argint) care împiedică bacteriile să se înmulțească pe suprafața pixului.Articol conform standardului ISO 22196: 2011...
Model: WE04672
Curatator cu material microfibra pentru ecran LCD. Personalizare prin print UV sau tampografie.Dimensiuni produs: 2,3 × 9,6 × 2,3 cmDimensiuni personalizare: 5 × 2 cmDetalii:• Curatator antibacterian destinat pentru curatarea si protectia ecranului LCD, touchscreen-ului de pe dispozitive electronice..
Model: WE20905
Gel dezinfectant pentru mâini, 500 ml.Personalizare prin autocolant.Dimnesiuni produs: 15 x diametru 8 cmDimensiuni personalizare: 7 x 5 cm..
Model: WE12956
Gel dezinfectant de mâini în sticlă reîncărcabilă din PET (80ml) , cu capac rabatabil. Gelul neutralizează mirosurile și elimină 99,99% din viruși, bacterii și fungi, ce e mai mult, este hidratant, ideal pentru utilizare frecventă...
Husă MASKO Husă MASKO
OUTLET
Model: WE12110
Husă protectoare, potrivită pentru măști chirurgicale. Mod rapid și ușor de a stoca temporar masca protectoare...
Model: WE12390
Mănuși de unică folosință din folie transparentă, 100 de bucăți / set.Dimensiuni produs: 25 x 25 cm..
Model: WE12974
Mănuși latex de unică folosință pentru protejarea mâinilor. Mărimea este ideală pentru aproape toată lumea, fiind un material flexibil.Personalizare prin autocolant pe cutie.Dimensiuni produs: 24,3 x 12 x 6,5 cmDetalii:Mărime mănuși: XLConțin pudrăO cutie conține 100 de mănuși de unică folosinț..
Model: WE12102
Nu este nevoie de masca medicală că să va protejați și să protejați pe alții! Protejează-ți angajații și cei dragi!Mască din material nețesut (non-woven), care oferă protejare împotriva particulelor mari , poate limita vaporii rezultați prin tușire și limitează contactul mâinilor cu fața. Masca se p..
Model: WE12101
Nu este nevoie de masca medicală că să va protejați și să protejați pe alții! Protejează-ți angajații și cei dragi! Comandă măști personalizate pentru angajații tăi!Nu este un material omologat medical, insă poate fi o alternativă mult mai bună decât materialele simple din bumbac!Mască promoțională ..
Mască PROTECTO Mască PROTECTO
OUTLET
Model: WE12104
Mască promoțională din  material nețesut (non-woven), cu 2 straturi, care oferă protejare împotriva particulelor mari, poate limita vaporii rezultați prin tușire și limitează contactul mâinilor cu fața. Masca se poate purta zilnic și suportă spălare.*Măștile nu au certificat medical și nu sunt ..
Afişare 1 - 12 din 24 (2 pagini)