Menu
Cosul tau de cumparaturi

Steaguri personalizate

Steagurile personalizate sunt obiecte promoționale excelente din mai multe motive.

Sunt deosebit de importante pentru întreprinderile care doresc să îmbunătățească vizibilitatea companiei și sunt instrumente excelente de marketing pentru evenimente și alte zone în care este important ca brandul să iasă în evidență din mulțime.

Nu mai sta pe gânduri! Cere o ofertă de preț acum!

Model: WE12036
Steag mare din poliester. Personalizare prin sublimare. Dimensiuni produs: 90 x 150 cm Dimensiuni personalizare: 90 x 150 cm..
Model: WE12997
Steag din material textil, poliester (110 g/m2). Personalizare prin sublimare. Dimensiunea reprezintă înălțimea finală după montaj. Ușor de manevrat. Material catarg: fibră de sticlă și aluminiu. Poate fi folosit în exterior și interior. Bază: • bază cu apă..
Model: WE12999
Steag din material textil, poliester.Personalizare prin sublimare.Dimensiunea reprezinta inaltimea finala dupa montaj.Usor de manevrat.Material catarg: fibra de sticla si aluminiu.Poate fi folosit in exterior si interior.Bază: • bază cu apă..
Model: WE12002
Stegulete auto cu tija din plastic cu sistem de prindere la portiera.Sunt realizate din material textil imprimat, polyester 100% cu o densitate de 110g/m2.Personalizare prin sublimare.Dimensiuni produs: 40 x 30 cm (suprafata textila)Dimensiuni personalizare: 40 x 30 cm..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)