Menu
Cosul tau de cumparaturi

Cadouri Speciale

Idei de cadouri speciale si inspirate care sa te ajute sa aduci bucurie si valoare in vietile angajatilor si partenerilor tai. Alege cadouri promotionale pentru clientii tai!

Model: WE06104
Borcan din sticlă cu bomboane, aproximativ 40 de grame, cu capac metalic...
Model: WE07554
Termos din oţel inoxidabil cu o capacitate de 450 ml și un display cu LED pe capac, în cutie cadou. Atingând capacul temperatura lichidului va fi afişat.Personalizare prin gravură laser, varianta albă poate fi personalizată prin sublimare...
Model: WE06448
Cutie muzicală de Crăciun din lemn, mecanism manual. Redă melodia clasică "We wish you a merry christmas". Doar învârteți manivela și muzica va începe să cânte. Nu sunt necesare baterii.Lemnul este un produs natural, pot exista ușoare variații de culoare și dimensiune între articole, care pot afecta..
Model: WE16022
“Singurul meu regret în viață este că nu am băut mai mult vin.” - Ernest HemingwaySetul WINE NOT include un pahar de vin MAENES și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio din 2022.Despre Rocc..
Model: WE06942
Setul VINBOX include un Tirbușon MIASS și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio din 2022. Setul este ambalat în Cutie VINBOX.Despre Roccamora: "Roccamora este un vin obț..
Model: WE06294
Set WINEWOOD ambalat în Cutie WINEWOOD din bambus cu 4 accesorii pentru servirea vinului (guler pentru sticlă, turnător, dop, tirbușon) și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio di..
Model: WE06293
Cutie din bambus pentru o sticlă de vin și 4 accesorii pentru servirea vinului. Cu un guler pentru sticlă, un turnător, un dop și un tirbușon, acest set asigură acesoriile perfecte pentru degustarea vinului...
Model: WE06906
Set ecologic, care conține un powerbank de 8000mAh cu înveliș din bambus, un termos cu filtru de ceai și înveliș bambus și ochelari cu aspect bambus. ..
Model: WE06994
Set whisky în cutie de cadou din bambus. Include 2 pahare (300 ml), 8 cuburi refolosibile din piatră...
Model: WE06439
Lumânare cu diverse arome în borcan din sticlă cu capac din plută...
Model: WE06917
Lumânare parfumată cu aromă de vanilie în borcan de sticlă cu capac din bambus...
Model: WE05903
Cutie neagră din carton pentru un pix...
Afişare 1 - 12 din 38 (4 pagini)