Menu
Cosul tau de cumparaturi

Cadouri de Crăciun

Cadourile personalizate fac sărbătorile mai speciale, iar la noi gasești cadouri variate și unice pe care le poți oferi angajaților tăi.

Perioada sărbătorilor de iarnă și în mod special cea din ultima luna din an este sezonul cadourilor. Un magazin de produse promoționale este unul dintre cele mai căutate locuri de specialiștii din departamentele de marketing.

Cumpără cadouri promoționale de Crăciun de la Wedas! Oferim o gamă diversificată de cadouri pentru firme. În plus, îți oferim servicii complete de personalizare și imprimare. Descoperă colecția noastră de sărbători și oferă cadouri personalizabile unice angajaților tăi!

Model: WE07554
Termos din oţel inoxidabil cu o capacitate de 450 ml și un display cu LED pe capac, în cutie cadou. Atingând capacul temperatura lichidului va fi afişat.Personalizare prin gravură laser, varianta albă poate fi personalizată prin sublimare...
Model: WE16025
Set cadou DRINK COFFEE include o cană NATUUR și o cafea ROASTY.Setul poate fi ambalată în ColorBOX FREDOX  natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX  natur personalizată prin aplicarea unor autocolant..
Model: WE16024
Set cadou DRINK TEA include o cană ceramică HAZY și un ceai FRUTTY. Setul poate fi ambalată în ColorBOX CIRIL  natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou CIRIL  natur personalizată prin aplicarea unor autocol..
Model: WE06448
Cutie muzicală de Crăciun din lemn, mecanism manual. Redă melodia clasică "We wish you a merry christmas". Doar învârteți manivela și muzica va începe să cânte. Nu sunt necesare baterii.Lemnul este un produs natural, pot exista ușoare variații de culoare și dimensiune între articole, care pot afecta..
Model: WE16022
“Singurul meu regret în viață este că nu am băut mai mult vin.” - Ernest HemingwaySetul WINE NOT include un pahar de vin MAENES și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio din 2022.Despre Rocc..
Model: WE06942
Setul VINBOX include un Tirbușon MIASS și o sticlă de vin la alegere: fie o sticlă de vin roșu Sarmenti Roccamora Negroamaro din 2021 fie o sticlă de vin alb Kurtatsch Pinot Grigio din 2022. Setul este ambalat în Cutie VINBOX.Despre Roccamora: "Roccamora este un vin obț..
Model: WE16007
Setul inculde cana NATUUR, o cutie cu waffles VAFLIS și un pachet de cafea ROASTY de 100gSetul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX alb sau n..
Model: WE16001
Setul inculde o cană HAZY și o miere LINDEN.Setul poate fi ambalat în ColorBOX CIRIL alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou CIRIL alb sau natur personalizată prin aplicarea unor&nbs..
Model: WE16011
Setul inculde o sticlă GLASSY, o miere LINDEN, un pachet de ceai FRUTTY și o lumânare TEPOR. Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX alb sau na..
Model: WE16012
SET cadou care include un notes FAVORITO, un pix SPEGY și un pendrive FEMI. Setul poate fi ambalat în ColorBOX AYIRA alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou AYIRA alb sau natur perso..
Model: WE16002
Setul include o mănușă termorezistentă COCTOR, un tocător SHIBA și o lingură din lemn BORKA.Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehnologia Single-Pass Printing sau în Cutie de cadou FREDOX alb&nb..
Model: WE16006
Set cadou pentru bărbați, care include o unealtă multifuncțională HAMMARE, o lanternă telescopică TELESKOOP, o cană cu carabină SUBMO și un breloc cu ruletă ROULET.Setul poate fi ambalat în ColorBOX FREDOX alb sau natur, personalizată prin tehno..
Afişare 1 - 12 din 110 (10 pagini)