Menu
Cosul tau de cumparaturi

Cadouri de Craciun

Cadourile personalizate fac sarbatorile mai speciale, iar la noi gasesti cadouri variate si unice pe care le poti oferi angajatilor tai.

Perioada sarbatorilor de iarna si in mod special cea din ultima luna din an este sezonul cadourilor. Un magazin de produse promotionale este unul dintre cele mai cautate locuri de specialistii din departamentele de marketing.

Cumpara cadouri promotionale de Craciun  de la Wedas! Oferim o gama diversificata de cadouri pentru firme. In plus, iti oferim servicii complete de personalizare si imprimare. Descopera colectia noastra de sarbatori si ofera cadouri personalizabile unice angajatilor tai!

Model: WE16002
Set cadou, ideal pentru sărbătorile de iarnă, care include o mănușă termorezistentă, un set de 3 ghiveci din teracotă, o lingură pentru gătit, un tocător, o sacoșă pentru fructe sau legume și un set de ornamente de Crăciun din pâslă.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton. Personalizare prin..
Model: WE16009
CHRISTMAS JOY este un set cadou de Crăciun, ideal pentru sărbătorile de iarnă.Set cadou, care include o cană ceramică de 300 ml, un carnețel, set suport din pâslă pentru pahar, o căciulă de Crăciun, un set de ciorapi de crăciun și un set cleme de Crăciun.Setul este ambalat în cutie de cadou din cart..
Model: WE16003
COFFEE LOVER este un set cadou de Crăciun ideal pentru servirea cafelei.Setul este format din: o cană termoizolantă de 400 de ml cu exterior din bambus, 100g cafea boabe , set de 3 șabloane pentru cafea și un set de ornamente de Crăciun din pâslă.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Perso..
Model: WE16005
Set cadou, care include un portofel, o eșarfă din vâscoză, o umbrelă și un set de ornamente de Crăciun din pâslă.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Personalizare printr-un autocolant pe cutie.Dimensiuni produs: 30x21x10cm..
Model: WE16006
Set cadou pentru bărbați, care include o unealtă multifuncțională, o lanternă, o cană colorată la alegere și un set de ornamente de Crăciun.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Personalizare printr-un autocolant pe cutie.Dimensiuni produs: 30x21x10cm..
Model: WE16013
Set cadou, care include un powerbank wireless din bambus cu capacitate de 6000 mAh, o boxă portabilă cu bluetooth și corp ABS, o pereche de căști true-wireless, o ghirlandă luminoasă și un set de ornamente de Crăciun.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Personalizare printr-un autocolant ..
Model: WE16004
Set cadou, care include un carnețel A6 cu copertă din plută, o sticlă pentru apă de 500 ml cu husă neopren, un pix din bambus și un set de ornamente de Crăciun din pâslă.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Personalizare printr-un autocolant pe cutie.Dimensiuni produs: 30x21x10cm..
Model: WE16008
Setul cadou WINTER conține un tocător în formă de brad, un termos și o pătură polară cu mai multe culori la alegere.Setul este ambalat în cutie de cadou din carton.Personalizare printr-un autocolant pe cutie.Dimensiuni produs: 31x36x9..
Model: WE11039
Set outdoor format din șase elemente: A - un suport pentru sticle cu un carabinier și o busolă B - un fierăstrău manual cu lanț C - un cuțit pliant D - un fluier E - o verigă metalică în formă de U F - un card de supraviețuire cu 11 funcții Personalizare prin termotransfer sau gravură laser...
Model: WE06906
Acest set ecologic conține un powerbank de 8000mAh cu înveliș din bambus, un termos cu filtru de ceai și înveliș bambus și ochelari cu aspect bambus. Personalizare prin autocolant (pe cutie) sau gravură laser pe produse. Dimensiuni produs: 25,5 × 26,2 × 7,5 cm Dimensiuni personalizare: 6 x 3 ..
Model: WE07168
Recipient whisky din oțel inoxidabil cu capacitate de 178 ml, cu 2 pahare şi pâlnie. Personalizare prin gravură laser, print UV sau decalcomanie. Dimensiuni produs: 18,8 × 17 × 4,4 cm Dimensiuni personalizare: 4 × 2,5 cm..
Model: WE06994
Set whisky în cutie de cadou din bambus. Include 2 pahare (300 ml), 8 cuburi refolosibile din piatră. Personalizare prin gravură laser. Dimensiuni produs: 21,3 x 19,5 x 10,4 cm Dimensiuni personalizare: 10 x 5 cm..
Afişare 1 - 12 din 118 (10 pagini)