Un internship poate fi destul de intimidant la început: nu cunoști colegii tăi, iar toți din jurul tău sunt deja profesioniști. Cu toate acestea, există câteva modalități care te pot ajuta să ieși din zona ta de confort și să înveți lucruri noi în același timp.

Salut, sunt Abigél și fac parte din echipa de Marketing la WEDAS ca intern. Cum am ajuns aici? După ce am obținut licența în domeniul marketingului, am luat o pauză de un an și am făcut voluntariat la diferite organizații europene. După un an plin de experiențe noi, m-am întors acasă plin de energie și am dorit să evoluez și pe plan profesional.

Așadar, am început să lucrez la WEDAS și una dintre misiunile mele a fost să-l ajut puțin pe Moș Crăciun și să fac interviuri cu câțiva angajați din comunitatea noastră. Am avut două obiective: să cunosc mai bine colegii mei noi și să aflu care sunt dorințele lor secrete de Crăciun. Cine știe? Poate că anul acesta câteva dintre ele se vor împlini.

După pregătirea unor întrebări scurte și concise, a trebuit doar să-mi construiesc puțină încredere și să bat la ușile diferitelor departamente pentru a începe investigația mea. Mă interesau câteva lucruri simple: ce fel de cadouri de Crăciun ar aprecia angajații în acest an din partea companiei? Vor ceva distractiv, estetic sau consideră mai important ca darul să fie util?

Ce ar prefera echipa noastră?

După ce am discutat cu o mulțime de colegi, am descoperit că există două aspecte asupra cărora toată lumea este de acord în comunitatea noastră atunci când vine vorba de cadouri: uneori mai puțin înseamnă mai mult și cadourile ar trebui să fie utile. Spre surpriza mea, produse simple precum căni și cești sunt încă populare, atâta timp cât nu sunt cănile de Crăciun basic pe care le primești în fiecare an. De exemplu, există câteva căni termoizolante, precum BAMBI, KAPA sau COCO, care pot fi personalizate și aduse cu ușurință la birou.


Cana BAMBI Cana KAPA Cana COCO


Hainele și accesoriile sunt, de asemenea, foarte apreciate: mulți angajați au menționat că ar aprecia un rucsac de bună calitate, o vestă la modă sau chiar o jachetă softshell pentru zilele reci.


Rucsac antifurt MAGANDAVesta unisex OSLOGeaca softshell dama REPLAY
        Ultima categorie către care au indicat multe răspunsuri cuprinde produse utilizabile în viața de zi cu zi, cum ar fi o tavă din bambus și ardezie, un cântar digital de bucătărie, o caserolă sustenabilă sau un powerbank cu un aspect natural.


Tavă din bambus cu o placă de ardezie CERNACântar digital de bucătărie COOKCaserolă din sticlă cu capac din bambus  TIROLISBaterie externă de 8000 mAh, din bambus MAZEL


Câteva favorite din anii precedenți

În timpul interviurilor mele, am obținut câteva informații suplimentare, astfel încât pot oferi câteva idei de cadouri pentru cei care preferă să-și surprindă angajații, dar totuși doresc să se asigure că darul lor va fi folosit pe tot parcursul anului. Am întrebat colegii de la WEDAS care au fost darurile lor preferate din anii precedenți pe care le folosesc în continuare. Până acum, cel mai popular obiect a fost o jachetă de iarnă și o borsetă pentru festivaluri, dar majoritatea oamenilor folosesc zilnic cănile personalizate pe care le-au primit până acum. Așadar, dacă nu vrei să implici colegii tăi în proces, aceste idei pot fi o soluție salvatoare pentru tine în acest an. 


Geaca puf dama NORWAYGeaca puf barbati NORWAYBorseta MENORCA


Sper că această scurtă cercetare a mea a fost de ajutor pentru cei care încă sunt în procesul de căutare a cadourilor. Nu ezita să ne contactezi dacă Moș Crăciunul tău are nevoie de ajutor anul acesta. Ne vom asigura că și el va finaliza toate sarcinile sale înainte de Crăciun.