Ghid complet pentru boss crăciun 

Crăciunul poate fi o perioadă confuză pentru șefi. Ce ar trebui să cumperi pentru echipa ta? Ar trebui să cumperi o sticlă de vin pentru toată lumea? Nu, trebuie să fie memorabil, personalizat, creativ, elegant, estetic și multe altele.... Cum rămâne cu partenerii și colaboratorii tăi? Și ei merită puțină atenție! 

Nu trebuie să te prăbușești în spirala anxietății, suntem aici pentru tine! Lasă-ne să-ți arătăm câteva idei de cadouri și să te ajutăm să devii BOSS Crăciun grijuliu și generos, așa cum ești tu. Fie că echipa ta este plină de oameni care urăsc ziua de luni, sau iubitori de gadgeturi, aici găsești cadoul perfect. Și partea cea mai bună: poți pune logo-ul companiei tale pe toate aceste pachete, astfel încât să fie personal și unic pentru brandul tău!

COFFEE LOVER 2

Fiecare companie are cel puțin un coleg care are nevoie de un pic de motivație suplimentară în zilele morocănoase de luni. BOSS Crăciun, arată-ți aprecierea față de acea persoană cu un mic răsfăț pentru diminețile dificile! Setul pentru iubitorii de cafea include un termos elegant, un pachet de cafea premium și câteva wafe dulci. Cui nu i-ar plăcea un astfel de set cadou?


DECEMBER RAIN

Unii oameni iubesc ploaia, iar alții pur și simplu nu o pot suporta. Acest pachet este făcut pentru cei care urăsc zilele ploioase din decembrie: un termos, pentru a aduce un ceai cald la serviciu, o umbrelă și un difuzor pentru boogie. 

DRINK IT

Te-ai gândit la drăgălașa de la birou? Această persoană este dependentă pentru confort, surprinde-o cu un dar care să îi dea acest sentiment! Setul include o cană frumoasă cu SUBCORK și un borcan de miere. 

TEA UNDER THE TREE

Special...tea? Un pachet elegant și practic, care include o sticlă făcută special pentru prepararea ceaiului, un borcan de miere, un pachet de ceai și o lumânare. Dragă BOSS Crăciun, dăruiește magia Crăciunului pentru iubitorii de ceai din echipa ta!

WARM UP

Nu putem să uităm de iubitorul de vară al echipei: se plânge mereu să dea căldura mai tare, el tremură în timp ce toți ceilalți transpiră... BOSS Crăciun! Acest pachet este făcut special pentru aceste persoane. Dăruiește-i o pătură moale și un termos, pe care îl pot umple cu ceaiul sau cafeaua lor preferată.

X-Tech

Dorești să oferi ceva smart pentru iubitorul de gadgeturi din echipă? Acest pachet este plin de lucruri practice și estetice, pe care toată lumea și-ar dori să le primească: un încărcător wireless, o boxă, o pereche de căști și un notebook. Aceste gadgeturi vor menține echipa organizată și îi vor face pe toți fericiți, mai ales pe băieții și fetele din domeniul tehnologiei.

GREY OFFICE

Nu în ultimul rând, să nu uităm de persoanele care apreciază eleganța și luxul înainte de toate. Pentru acești colegi, cel mai bun pachet pe care îl poți dărui este GREY OFFICE, care include un caiet de calitate, un stilou și un pendrive, toate într-o culoare gri de lux. BOSS Crăciun, cu acest pachet îi poți ajuta să rămână productivi, iar satisfacția este garantată.Încă nu ești sigur? Contactează-ne pentru orice întrebare și pentru oferte de preț special brandului tău. Sperăm că acest ghid te-a ajutat să te decizi și suntem gata să te ajutăm să devii eroul echipei tale.