Compania ta are ceva de spus. Modul in care comunici cu lumea exterioara si interna le permite tuturor sa stie despre ce este compania ta. Uneori, articolele promotionale vorbesc mai tare decat cuvintele! Obiectele si imbracamintea promotionala sunt mijloacele perfecte pentru comunicarea mesajului companiei tale.


Oamenii isi vor aminti cu siguranta produsul promotional, dar ar putea uita numele de brand sau logo-ul; mesajul sau sloganul este ceva ce atrage cu adevarat atentia unei persoane.


Sa presupunem, de exemplu, ca vrei sa personalizezi o sticla de apa. Primul lucru care iti vine in minte unde sa pui numele companiei sau sigla? Dar de ce nu te gandesti la ceva dincolo de asta?


Fii unic si gandeste-te la cateva mesaje creative care pot fi tiparite impreuna cu sigla si fa-te remarcat in multime.


Sloganul


Sloganurile sunt partile cheie ale oricarei marci. Iti fac compania sa iasa in evidenta si ajuta oamenii sa-ti aminteasca de tine.


Un slogan bun creeaza recunoasterea instantanee a marcii, desi multe companii nu se gandesc niciodata sa o puna pe produsul lor promotional, dar folosirea sloganurilor ca principala atractie pentru orice produs promotional ii va ajuta pe oameni sa-si aminteasca numele de marca.
Asadar, utilizeaza sloganul mai ales atunci cand este captivant si distractiv.


Mesaje specifice evenimentelor


O sa ai un eveniment? Ia in considerare imprimarea articolelor promotionale cu mesaje care ii vor ajuta pe participanti sa-si aminteasca evenimentul si in anii urmatori.


Articolele promotionale si imbracamintea specifica evenimentului servesc drept suveniruri ale evenimentului, dar ajuta si destinatarii sa asocieze marca ta cu evenimentul. In plus, articolele promotionale specifice evenimentelor cu mesaje unice, il vor face pe oameni sa se simta mai speciali.
Valorile de baza a firmei


Valorile de baza comunica lumii despre ceea ce reprezinta compania. Modalitatea cea mai buna de a comunica aceste valori? Imprimarea lor pe diferite produse promotionale.


Puteti utiliza aceste articole pentru a va conecta atat cu angajatii, cat si cu clientii, oferind articole care va reprezinta.
Atunci cand consumatorii simt o legatura cu un brand, rezultatul este loialitatea.
Mesaje amuzante


E timpul sa devii creativ! De ce sa folosesi mesajele pe care compania ta le foloseste tot timpul? Profita de oportunitatea pentru a crea ceva unic si captivant, care atrage privirile.
Angajatilor si clientilor tai le va place sa poarte sau sa-si arate prietenilor articolele promotionale cool, amuzante, astfel facand si ei reclama firmei tale.


Grafica amuzanta


Sigur la fiecare firma sunt glume interne, slanguri, iar daca adaugi si o poza amuzanta pe langa, efectul sigur nu va lipsi. Oamenilor le plac glumele, lucrurile amuzante, iar combinate oarecum cu brandul tau vei crea produse promotionale care vor fi folosite.
Acum, ca ti-am dat cateva idei pentru urmatorul tau produs promotional, trebuie sa tii cont de anumite reguli:


  • Pastreaza mesajul scurt si simplu, pentru o citire usoara.
  • Fii specific publicului si creeaza mesaje care se sincronizeaza cu publicul tau tinta.
  • Alege produsul potrivit mesajului tau.


Nu uita! Mesajele de marketing influenteaza modul in care oamenii iti vad compania si le ofera un nivel de perceptie cu privire la produsele si serviciile tale.