Pe masura ce mastile de gura au devenit un accesoriu obligatoriu in lupta impotriva COVID-19, mastile personalizate sunt produse promotionale excelente pentru firmele care doresc sa se promoveze - ramanand in acelasi timp o optiune durabila din punct de vedere ecologic.


Datele publicate de Advertising Speciality Institute arata cresterea cautarilor pentru diferitele tipuri de acoperiri de fata de la o luna la alta, inclusiv o crestere de 100% pentru mastile reutilizabile si o crestere de 97% pentru esarfele multifunctionale.




Mastile personalizate au mai multe avantaje, asadar nu e de mirare ca devin din ce in ce mai populare. Din proprie experienta putem spune ca in ultimele luni masca personalizata a devenit unul din produsele noastre de top.


O oportunitate de branding


Vazand cresterea utilizarii mastilor, multe companii o vad ca o alta sansa de a-si prezenta brandul publicului sau propriilor angajati. De exemplu intreprinderile, institutiile de invatamant superior, scolile si chiar guvernele manifesta un interes crescut fata de mastile personalizte.


Indiferent in ce domeniu activeaza afacerea ta ar trebui sa profiti de aceasta modalitate de promovare noua si neasteptata, pentru ca este in continua crestere si din punct de vedere a costurilor este mult mai fiabila, decat celelalte metode de promovare.


De ce e o modalitate ideala de a-ti promova afacerea? Pentru ca mastile se pot personaliza full color, cu grafica ta, iar luand in considerare ca mastile au devenit un accesoriu obligatoru, cu siguranta brandul tau va fi vazut ori de cate ori un angajat sau client poarta masca primita de la tine.


Daca nu ai inca idee ce grafica sa pui pe masca personalizabila poti alege si din modelele facute de noi.




O alternativa mai ecologica


Cercetarile arata ca mastile chirurgicale pot reduce dramatic transmiterea COVID-19, dar utilizarea lor poate avea si  un dezavantaj destul de semnificativ: mastile de unica folosinta sunt foarte nocive mediului. La fel ca deseurile din plastic, mastile de unica folosinta incep sa fie aruncate peste tot, astfel ajungand si in apa.


Aproximativ 8 milioane de tone de materiale plastice intra in oceane in fiecare an, adaugandu-se la cele 150 de milioane de tone care circula deja in mediul marin.


Un studiu estimeaza ca doar in Marea Britanie, daca fiecare persoana ar folosi o masca de unica folosinta pe zi timp de un an, ar crea 66.000 de tone suplimentare de deseuri contaminate si 57.000 de tone de ambalaje din plastic.


Aceasta problema poate fi rezolvata partial prin inlocuirea lor cu mastile reutilizabile.
Masca noastra reutilizabila, de exemplu, este facuta din material netesut (non-woven) si si se poate spala in solutie cu apa si detergent universal sau sapun. Dupa uscare masca trebuie calcata si tinuta intr-o folie de plastic sau intr-un mediu cat mai steril. O singura masca poate fi spalata de aproximativ 5 ori, ceea ce inseamna ca o singura masca poate fi purtata mai multe zile, fara sa fie nevoie sa o aruncam dupa prima utilizare.




Calitatea se rasplateste


La prima vedere, poate parea ca mastile de unica folosinta sunt o optiune mai ieftina. Pentru multe intreprinderi mici, care deja se lupta sa faca fata provocarilor cumpararea acestor masti, care au un pret mai scazut, poate fie tentant.


Dar pe termen lung, mastile refolosibile sunt de departe solutia mai inteligenta si mai rentabila.


Desi o singura masca de unica folosinta este mai ieftina, per total aprovizionarea pentru o saptamana per membru este mai scumpa, decat pretul unei masti reutilizabile, care se poate purta de mai multe ori.


Ca si concluzie putem spune ca cumpararea mastilor reutilizabile reprezinta o investitie pe termen lung.
Firmele care au inteles puterea brandingului a mastilor reutilizabile si totodata, nevoia de siguranta si confort au de castigat in ochii angjatilor si a clientilor.


Ai nevoie de o oferta de pret? Tot ce trebuie sa faci este (1) sa alegi modelul si (2) apoi sa ne trimiti cererea sau comanda prin site-ul nostru (sau contacteaza-ne prin email) si iti vom trimite oferta noastra in maxim 24 de ore (Luni – Vineri)!