Unele produse sunt atât de utile, încât sunt binevenite oricând. Pe lângă asta, știm cu toții că există obiecte din care poți colecta mai multe cu ușurință, iar dacă sunt prea multe, pasezi una-două mai departe drept cadou.


În unele cazuri, produsele respective sunt accesorii care îți ușurează viața, datorită acestui fapt se oferă foarte frecvent de către multe corporații. 


Primul produs din lista asta este:


Powerbank


Pentru unii este un accesoriu esențial, iar pentru mulți este un “nice to have”.

Chiar dacă nu călătorești mult, sunt cazuri în care poate fi de mare ajutor. În cazul în care rămâi fără energie electrică chiar în momentul în care ai avea nevoie să-ți reîncarci un device, te poate scoate din belea. (am pățit)


Dar nu trebuie să exagerăm chiar atât ca să-i găsim utilitatea. Știm cu toții acel sentiment când intervine ceva și trebuie să pleci de acasă, dar bateria telefonului se relaxează la 15%.


Majoritatea powerbank-urilor de pe site-ul nostru sunt personalizabile cu ajutorul gravurii laser, deci brand-ul rămâne pe dispozitiv pe toată durata de viață al acestuia. Brandul va fi rostit ori de câte ori se va căuta powerbank-ul respectiv.


Două exemple de produse: AKU și TRADODrept al doilea produs promoțional, am ales un produs destul de apropiat, ca și categoria din care face parte, ci anume:


Wireless charger


Sunt multe avantaje pentru care cineva să aleagă varianta Wireless, una din ele este faptul că nu mai ai de-a face cu cablaje. Pur și simplu plasezi gadgetul pe dispozitiv la încărcat.


Unele modeluri îți permit să încarci mai multe dispozitive simultan, ceea ce poate fi un aspect foarte important pentru cei care mai folosesc și alte gadget-uri în viața de zi cu zi. (Smartwatch, Earbuds etc.)


Una din produsele noastre favorite este boxa HELDENS, care pe lângă faptul că îți oferă playlist-ul preferat la o distanță de câteva mișcări, îți mai și încarcă telefonul dacă e nevoie. Tot ce trebuie să faci este să lași telefonul pe suprafața speaker-ului.
Am terminat cu gadget-urile, revenim la ceva mai clasic. 

Umbrelă


Umbrela este o necesitate mai ales primăvara și toamna, și poate fi un gamechanger mai ales dacă ții la frizura ta. Desigur, în cazul în care călătorești cu mașina din garaj în garaj, faci ceva foarte bine și chiar nu ai nevoie de o umbrelă.


Dar asta e excepția. 


Majoritatea oamenilor știu că nu există locuință în care să nu mai încapă ÎNCĂ o umbrelă. Iar dacă umbrela promoțională e calitativă, fii sigur că brand-ul tău va aduna priviri în vremuri ploioase.


Aici, ca la multe alte produse, există mai multe variante. Avem de exemplu, cele pliabile, cum ar fi umbrela FERRAGHINI sau PARVA.


Unii preferă modelele mai clasice, cum e umbrela TYLI, FEASONS sau HARUL
Următorul produs poate fi un adevărat erou, când vine vorba de zilele călduroase de vară.


Geantă frigorifică


Fie frig sau cald, geanta frigorifică te servește și îți păstrează mâncarea și băuturile la temperatura dorită. 


Un exemplu foarte la îndemână poate fi geanta frigorifică KORK, cu o dimensiune foarte versatilă, poate fi folosit pentru depozitarea mâncărurilor, dar și a băuturilor. 


Personalizat pe brand arată și mai bine, iar lumea va menționa brandul pentru calitățile și beneficiile oferite pe parcursul folosirii.


O altă variantă poate fi geanta frigorifică MUZ, care e mai utilă în cazul mâncărurilor, dar dacă creativitatea îți permite, poți transporta ori ce îți dorești.
Recipiente de băut


Această opțiune surâde oricui și nici nu necesită alte cuvinte suplimentare. 


Două recomandări din partea noastră: BOINA și STOL
Care este concluzia?


Cele mai eficiente cadouri promoționale sunt cele selectate cu atenție pentru destinatarul ales.


Un aspect important pe care trebuie să-l avem în vedere este efectul de awareness, deoarece, dacă e să comparăm un tricou cu o umbrelă, poate tricoul respectiv va fi purtat doar acasă, dar umbrela cu siguranță va ajunge în ochii oamenilor într-un anumit punct al folosirii.


Dacă nu știi ce cadou să oferi angajaților, contactează-ne și colegii noștri te vor ajuta cu mare drag.