Decalcomanie

Putem personaliza prin decalcomanie orice produs din sticla (pahare de sticla, , cesti si cani din ceramica (cesti pentru espresso, cafea, cappuccino, de orice dimensiune), platouri si farfurii (platouri din portelan, boluri, farfurii de diferite forme si dimensiuni), etc.


Despre decalcomania

Decalcomania este procedeul de transfer al imaginii pe suprafetele din ceramica, sticla, portelan, etc. prin ardere la temperaturi inalte. Designul poate avea mai multe culori si poate fi pozitionat pe orice parte a obiectului, indiferent de forma.


Fiindca este un procedeu complex (se imparte in mai multi pasi, pregatirile sunt minutioase) nu personalizam unul sau doar cateva produse. Cantitatea minima incepe de la cateva zeci de bucati, in functie de complexitatea designului.


Avantajele decalcomaniei:

  • personalizarea este foarte rezistenta
  • designul se poate aplica in mai multe locuri, atat in exterior cat si in interior
  • impactul vizual este unul deosebit

Termenul de livrare:

Termenul de livrare pentru comenzile personalizate sau imprimate prin decalcomanie este de minim 1 zi / 2 zile lucratoare din momentul in care se primeste grafica finala (in format vectorial). In functie de complexitatea acesteia si de gradul de ocupare al atelierului, se va stabili termenul de executie.


Pretul variaza in functie de mai multi factori:

• tipul produsului, cantitatea, dimensiunile designului si numarul de culori continute in acesta.