Servicii de personalizare

Alaturi de vanzarea produselor promotionale, oferim si perzonalizarea obiectelor promotionale in cadrul atelierului propriu.


La Wedas folosim cele mai bune tehnologii in functie de necesitatea clientilor. Ce e mai mult te ajutam sa alegi tehnologia potrivita preferintelor tale.

Tehnologiile utilizate de firma noastra sunt urmatoarele:Ceea ce defineste cel mai bine un produs promotional este forma in care acesta se personalizeaza. Din această cauza, folosim cele mai moderne echipamente tehnologice in functie de necesitatile clientilor. Echipa noastra de tineri profesionisti cu experienta lucreaza atent, cu precizie. De aceea suntem o agentie capabila sa gestioneze orice fel de client gratie know how-ului si experientei dobandite.De ce o companie are nevoie de produse promotionale personalizate?

Efectele materialelor promotionale 

Promovarea firmei

 

Materialele promotionale construiesc perceptia publicului asupra marcii si atrag clientii noi. De asemena, cadouri promotionale pot fi un punct bun de inceput al unei relatii cu clientii potentiali.

 

Comunicarea eficienta

 

Cu ajutorul produselor promotionale sau materialelor publicitare puteti sa comunicati eficient cu clientii si cu partenerii.

 

Cresterea loialitatii

 

Cadouri promotionale fac clientii sa se simta ca sunt ingrijiti si astfel sa conduca la o crestere remarcabila a nivelului lor de loialitate.

CLIENTII NE RECOMANDA

Loved the company and the products they offer. Would be 5 stars if you guys could move closer to the center :). Keep up the good work!

 

Robert Morar

Excelent magazin si excelenta comunicare! Am cumparat tricouri Fruit of The Loom de la ei, la pret foarte ok in Cluj. De asemenea fac si printari, dar imi trebuiau foarte rapid facute si nu am facut la ei. 5/5

 

Paul Cristea

Locul in care gasesti tot ce iti doresti pentru promovarea afacerii tale. Avantaje: comenzi executate rapid, gama mare de produse, preturi accesibile. Dezavantaj : sunt la iesire din oras .

 

Serban Sebastian