De ce o companie are nevoie de produse promotionale?

Publicata de Hello Wedas 18.10.2013 0 Comentarii Piata produselor promotionale,

Astazi vreau sa vorbim despre efectele materialelor promotionale.

 

As dori sa subliniez 3 dintre aceste efecte favorabile:

 

  1. Promovarea firmei: Materialele promotionele construiesc perceptia publicului asupra marcii si atrag clientii noi. De asemena, cadourile promotionale pot fi un punct bun de inceput al unei relatii cu clientii potentiali. Un cadou promotional poate initia o conversatie si este un obiect pe care il si foloseste.

  2. Comunicarea eficienta: Cu ajutorul produselor promotionale sau materialelor publicitare puteti sa comunicati eficient cu clienti si cu parteneri. Oamenilor le place sa primeasca cadouri promotionale si pastreaza timp indelungat obiectele pe care le pimesc. Cei care au primit cadouri promotionale vor avea un contact permanent cu brandul respectiv. In plus materialele pe care le distribuiti pot ajunge pe biroul unui viitor partener.

  3. Cresterea loialitatii: Cadourile promotionale fac clientii sa simta ca sunt ingrijiti si astfel sa conduca la o crestere remarcabila a nivelului lor de loialitate. Cel mai bun mod pentru a construi relatiile cu clienti este de a oferi anumita atentie.

 

Incepe conversatia...