Creati Buzz cu cele mai bune obiecte promotionale

Publicata de Hello Wedas 19.02.2014 0 Comentarii Piata produselor promotionale,

Trebuie sa transmitem mesajul nostru atunci cand oamenii chiar au dispozitia necesara sa ne asculte. Dar nu e suficient sa gasim locul si momentul in care consumatorul e pregatit sa ne asculte, e important cum o spunem.

 

Obiectele promotionale construiesc perceptia publicului asupra marcii si cresc loialitatea clientilor. Atunci cand oferim un cadou clientilor promovam un sentiment de apreciere pentru gestul nostru, indiferent de valoarea cadoului.

 

Dupa un studiu realizat de BPMA, clientii prefera mai mult sa faca afaceri cu companii care ofera cadouri promotionale.

 

Prezentul articol doreste sa va prezinte care sunt cele mai efeciente produse promotionale. Cresteti impactul reclamei Dvs., folosind obiectele prezentate de mai jos:

  • Cani Promotionale: canile devin, prin personalizare, instrumente extrem de utile intr-o campanie de promovare. Sunt foarte functionale si vor fi cautate, pastrate si refolosite în mod continuu.
  • Pixuri Promotionale: pixurile personalizate reprezinta o modalitate foarte ieftina de a populariza numele, logo-ul sau brandul companiei dumneavoastra. Totadată pixurile sunt, de asemenea, foarte eficiente, deoarece oamenii parca nu au niciodata suficiente pixuri si astfel mesajul companiei ramane cu clienti.
  • USB Memory Stick: memoria USB personalizat este un cadou mic si practic, fiind un instrument puternic in campaniile de marketing. Majoritatea oamenilor folosesc aceste dispozitive. Scolile si universitatile pot oferi cursurile in format electronic, copiate pe memorie USB.

 

Etichete: sfaturi

Incepe conversatia...