Livrare

Livrarea se face din depozitul nostru situat in Cluj, iar produsele pe care nu le avem pe stoc, le aducem cu frecventa saptamanala din marile depozite ale partenerilor nostrii europeni.


Termenul va fi calculat de la data la care S.C. Solutii In Afaceri Wedas S.R.L. a confirmat comanda, in functie de modalitatea de plata aleasa de client, iar clientul a fost contactat prin e-mail si informat cu privire la confirmarea comenzii.


De asemenea, clientul va fi informat cu privire la costul de transport al comenzii.


Modalitati de Livrare


Costul Livrarii


Costurile de transport sunt suportate de catre client.


Livrarea Produselor


Firma noastra colaboreaza cu firmele de curierat: Fan Curier, Cargus Curier, DPD si Transylvania Post. In acelasi timp produsele poate fi expediate si prin intermediul curierului ales de dumneavoastra. Produsele se expediaza la adresa indicata. Dupa ce a fost expediat coletul, veti primi un email de instiintare.


Comenzile


Comenzile primite pana la ora 14:00 se expediaza in aceeasi zi (daca se confirma telefonic sau prin e-mail), iar cele primite dupa ora 14:00 vor fi expediate in ziua urmatoare (sau prima zi lucratoare). Pentru comenzile primite sambata sau duminica expedierea se va face luni.