Despre Noi

Firma SOLUȚII ÎN AFACERI WEDAS SRL  și-a început activitatea în anul 2003 având până în prezent o activitate de 16 ani, în care a acumulat o experiență vastă pe piața din România.


Ideea de afacere a apărut în urma indetificării oportunităților apărute pe această piață. Având în vedere că în anul 2003 piața produselor personalizate nu era suficient acoperită, s-a început prin deschiderea unui magazine cu acest profil.


Firma noastră pune la dispoziție o gamă variată de produse promoționale potrivite pentru orice eveniment și orice buget alocat campaniilor de promovare. Produsele le importăm de la cei mai importanți producători din China și EU. Personalizăm orice obiect comercializat de firma noastră. Folosim cele mai moderne echipamente tehnologice.


Pentru că orice firmă dorește prosperitate și evoluție, acest lucru s-a putut realiza doar prin investiții în societate. Atât în angajații societății cât și în echipamentele acesteia. Cea mai bună investiție fiind achiziția de echipamente necesare în vederea personalizării proprii a produselor.


 • Direct importator
  Suntem importatori direcți de produse promoționale.
  Importăm de la cei mai importanți producători din China și EU.
 • Stocuri permanente
  Avem pe stoc o gamă variată de produse și cadouri promoționale (400 produse unice).
 • Portofoliu diversificat
  Oferim o gamă variată de articole promoționale potrivite pentru orice eveniment și orice buget alocat campaniilor de promovare.
 • Servicii de personalizare
  Personalizăm orice obiect comercializat de firma noastră. Oferim servicii complete de imprimare și personalizare. 
 • Showroom și depozit în Cluj Napoca
  Depozitul și showroom-ul nostru este situat în Cluj Napoca. Programul showroom-ului: luni -  vineri (09:00-17:00)


Obiectele promoționale sau cadourile promoționale au un impact pozitiv pe termen lung, în special asupra clienților. Fie că doriți să îmbunătătiți imaginea firmei Dvs. sau să construiți relații puternice în mediul afacerilor, articolele promoționale reprezintă soluții adecvate.


Alături de vânzarea produselor promoționale, oferim și perzonalizarea obiectelor promoționale în cadrul atelierului propriu. Folosim cele mai moderne echipamente tehnologice în funcție de necesitățile clienților:

 • Termotransfer / sublimare: Tehnica de personalizare textile, tricouri, șepci, umbrele, genți etc. Cu ajutorul temperaturii ridicate și presiunii adecvate a unor folii speciale, decupate pe cutter-plotter, imprimate inkjet sau laser.
 • Sublimare căni: Este metoda de aplicare a unei imagini pe materiale ceramice, folosind cerneală specială de sublimare, căldură și presiune.
 • Broderie: Este cel mai elegant și rezistent mod de personalizare atât a produselor textile, cât și a altor materiale (genți, materiale promoționale, huse auto, halate, bonete, șalopete, sacoșe).
 • Serigrafie: Această modalitate de personalizare se folosește în cazul produselor din materiale textile, plastice, hârtie etc. Imprimarea prin serigrafie se comportă foarte bine în timp.
 • Print direct (DTG): Cea mai nouă tehnologie și cea mai fiabilă metodă de personalizare de tricouri și textile. Orice tip de grafică imaginată de dumneavoastră poate fi transpusă pe tricouri.
 • Doming: Etichetele volumetrice sunt realizate din autocolant PVC imprimat digital, pe care se aplică o rășină epoxidică transparentă.
 • Gravură laser: Este o procedură specială de inscripționare a obiectelor din metal, lemn, plastic realizată cu ajutorul laserului. Prin gravură laser se pot aplica și logouri de mărime foarte mică.
 • Print UV (color): Extinde semnificativ granițele metodelor tradiționale de imprimare digitală. Printăm pe o gamă largă de materiale: carduri, brichete, pixuri, stick-uri memorie USB și brelocuri.
 • Tampografie: Este un tip de imprimare folosit în cazul suprafețelor plane, cilindrice sau neregulate, pe suport de plastic, metal piele, sticlă sau lemn.
 • Presare insigne: Cu o astfel de presă de insigne avem posibilitatea de a realiza insigne conținând imagini, fotografii, portrete favorite printate la imprimantă obișnuită.
 • Print digital indoor si outdoor: Printul digital se execută pe o gamă largă de suporturi media, aplicațiile cel mai des întâlnite, pentru printurile digitale outdoor sunt: bannere, mesh, blueback/whiteback,autocolante.
 • Tipar digital: Printăm pe diferite tipuri de hârtii sau cartoane albe sau colorate, cu textură sau fără pentru a realiza o gamă vastă de produse, cum ar fi: cărți de vizită, pliante, broșuri, fluturași, etichete etc.
 • Emboss & deboss: Mașina de aplicat folio cu emboss/deboss. Poate fi aplicat pe diferite materiale: agende de piele și imitatie de piele, pânză, materiale textile, mape etc.